LABDARÚGÓKUPÁK

ANGOL KUPA.

ANGOL KUPA. A legnagyobb meglepetés a másodosztályú Crewe pályáján történt, ahol a hazai csapat kikapott az amatőr osztályban játszó Telfordtól! Több mint harmincéves rekord dőlt meg Southamptonban: győ-zött a Newcastle, amely utoljára 1972-ben történt meg! Váratlan volt még a Charlton kiesése, a Blackburn súlyos veresége, a Chelsea döntetlenje a Watford otthonában. Németh Szilárd sérülése után visszatért a Middlesbrough csapatába, végigjátszotta a Notts County elleni győztes találkozót.

A 3. forduló érdekesebb eredményei: Watford (II)–Chelsea (I) 2:2; Crewe (II)–Telford (V) 0:1; Gillingham (II)–Charlton (I) 3:2; Manchester City (I)–Leicester (I) 2:2; Middlesbrough (I)–Notts County (III) 2:0, Birmingham (I)– Blackburn (I) 4:0; Southampton–Newcastle (I) 0:3; Aston Villa (I)–Manchester United 1:2 (I); Leeds (I)–Arsenal (I) 1:4. Döntetlen esetén megismétlik a találkozót.

FRANCIA KUPA. Fantasztikusan sikerült Fabian Bartheznek a visszatérése a Marseille együttesébe, melyben utoljára 1995-ben védett. A Strasbourg elleni meccsen, a büntetőpárbajban két tizenegyest is megfogott, majd egyet maga értékesített.

Érdekesebb eredmények: Marseille (I)–Strasbourg (I) 1:1 (11-esekkel 4:3); Auxerre (I)–Sochaux (I) 2:0; Paris SG (I) –Troyes (II) 3:2 – hosszabbítás után. (at)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?