Komáromi versenyző diadala a Deca Ironman viadalon

Monterrey |

<p>Szőnyi Ferenc nyerte a Mexikóban rendezett Deca Ironman triatlonversenyt, amelyen tíz nap alatt tíz Ironman-távot kellett teljesíteniük a résztvevőknek, azaz összesen 38 km-t úsztak, 1800 km-t kerékpároztak és 422 km-t futottak.</p>

A viadal honlapja szerint a komáromi versenyző 114:59:20 óra alatt teljesítette a magyar idő szerint csütörtök hajnalban véget ért, embert próbáló távot, s ez egyben új világcsúcs is.

A nem mindennapi versenyen indult egy másik magyar, a tamási Breuer-Orbán Károly is, ő szintén teljesítette a távot - ideje 156:56:05 óra -, de az ő végső helyezése még nem ismert.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?