Komáromi bravúr idegenben!

Dolné Vestenice/Komárom. A III.

Dolné Vestenice/Komárom. A III. liga nyugati csoportjában tavaszelőn szárnyalnak a komáromiak, akik két mérkőzésen hat pontot szereztek, 180 perc játékidő alatt egyetlen gólt sem kaptak! A KFC Majorka legutóbb szombaton zsákmányolt három pontot a bajnoki cím megszerzésére összpontosító alsóvesztényiek (Dolné Vestenice) otthonában. „Elsősorban fegyelmezett csapatjátékunknak köszönhetően győztük le a jó képességű hazaiakat. Meglepetésre, jó talajú pályán zajlott az egyébként színvonalas összecsapás, melyen minden játékosom maradéktalanul betartotta a taktikai utasításokat. Mivel fizikailag is jól bírtuk a strapát, ezért a vendéglátók képtelenek voltak a kapunk elé szorítani bennünket” – értékelte együttese bravúros idegenbeli helytállását Labay István, a Duna-partiak vezetőedzője. Elmondása szerint a KFC-játékosok zöme jó formában futballozott. Nevezetesen Jánoš, Zdeno Kršteňanský, Zlatohlávek, Bazinský, Spál nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Ez utóbbi az idénynyitón is eredményes volt, két találata hat pontot eredményezett. Remek rajtot vett a KFC Majorka, mely a folytatásban sorozatban háromszor is hazai pályán fogadja vetélytársait (Nemšová, ViOn Zl. Moravce, V. Lapáš). „Nem szabad lebecsülni riválisainkat, hiszen ez könnyen megbosszulhatja magát. Azon leszünk majd, hogy további győzelmekkel kedveskedjünk szurkolóinknak, még előrébb kerüljünk a tabellán” – vázolta fel az elvárásokat a KFC új szakvezetője, akinek komáromi mérlege: hat pont két mérkőzésen! (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?