Komáromba pont(ok)ért utaznak az ipolyságiak

A nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportja középmezőnyében tanyázó alakulatok ma délutáni (16.00) párharcának érdekessége, hogy a két riválist játékosedzők vezetik csatába. „A legutóbbi fordulóban ugyan a legjobb tavaszi teljesítményünket produkáltuk, ennek ellenére zsákmány nélkül távoztunk a vízkeletiek otthonából. A mátyusföldiek védelmi hibáinkból profitáltak. A mai összecsapáson azonban a helyzetkihasználásra is oda kell figyelnünk“ - vélekedett Zdenko Kršteňanský, a komáromiak játékosedzője, aki azt is elmondta, hogy betegség miatt Gonzáles kimarad a csapatból. Rajta kívül még Untermayer István és a tartalékkapus Bató is egészségi problémával küzd. Műtétét követően Boros a napokban kezdte el a gyakorlásokat. „Presztízscsata lesz a javából, szeretnénk elégtételt venni őszi vereségünkért“-fogalmazottaviolák meghatározóegyénisége.
Sérülések tizedelik a szűk játékoskerettel rendelkező Ipoly-völgyiek csapatát. Mihalovič kényszerpihenőre szorul. Urblík Norbert derékfájdalmakra panaszkodik, bevetése kérdéses. A vendégek számára jó hír, hogy a fegyelmi bizottság felére csökkentette Petráš büntetését. „Bízom benne, hogy végre megszakad idegenbeli kudarcsorozatunk. Bodzsár féléves kihagyás után még nincs megfelelő erőállapotban, ennek ellenére kénytelen vagyok őt szerepeltetni. Varga, Miško és Darida személyében az ifiből is magunkkal viszünk három tehetséges labdarúgót“ - tájékoztatott Urblík József, az ipolyságiak játékosedzője. Megtudtuk, a vendégek elsősorban a védekezésre összpontosítanak, és kontrákkal szeretnék meglepni ellenfelüket. „Nem számolgatunk, nyáron majd rendezzük sorainkat“ - bizakodott Urblík József.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?