KOMÁROM, 7. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2007. szeptember 6.)
A Versenykiírás VU 1/f pontja elrendeli, hogy a következő mérkőzéseket ezekben az időpontokban játsszák – felnőtt területi bajnokság, 5. forduló szeptember 16., 12.00: Zlatná na/O.–Marcelová, Modrany–Patince; II. osztály, 4. forduló, szeptember 9., 16.00: Tôň–Martovce; 5.

Sporttechnikai bizottság (2007. szeptember 6.)

A Versenykiírás VU 1/f pontja elrendeli, hogy a következő mérkőzéseket ezekben az időpontokban játsszák – felnőtt területi bajnokság, 5. forduló szeptember 16., 12.00: Zlatná na/O.–Marcelová, Modrany–Patince; II. osztály, 4. forduló, szeptember 9., 16.00: Tôň–Martovce; 5. forduló, szeptember 16., 13.00: FK Prémium–Vrbová n/V. + Kava.

A Družstevník Pribeta kérvénye alapján beleegyezik abba, hogy az ifjúsági bajnokság 2. fordulójában sorra kerülő Pribeta–N. Stráž mérkőzést szeptember 16-án, 10.30-tól játsszák. Szintén beleegyezését adta, hogy az ifjúsági bajnokság 4. fordulójában sorra kerülő Pribeta–Okoličná na/O. találkozón felcseréljék a pályaválasztói jogot, így a meccset Ekelen rendezik.

Fegyelmi bizottság (2007. szeptember 6.)

Feltétel nélküli eltiltás április 2-től – Norbert Hornyák, 730531, Iža: 4 bajnoki mérkőzés (1/6 b).

Feltétel nélküli eltiltás augusztus 27-től – Imrich Benkoczy, 870714, Čičov: 4 bajnoki mérkőzés (1/3 b).

Feltétel nélküli eltiltás szeptember 3-tól – Štefan Csongrád, 820917, Martovce: 1 bajnoki mérkőzés (1/5 a).

Beidézi a bizottság szeptember 13-i ülésére (16.00): Zoltán Bényi (Kameničná) főrendezőt, Dušan Badal (Sv. Peter) csapatveztőt, Ľuboš Chmela játékvezetőt és Milan Kraslan ellenőrt.

Beidézi a bizottság szeptember 13-i ülésére (16.30): Valér Kovács (Moča) főrendezőt, Tamás Lajos (Moča) csapatkapitányt, Kum Attila (Modrany) csapatvezetőt, Róbert Csóka (Modrany) csapatkapitányt, Marek Kabát partjelzőt és Ľudovít Ibolya ellenőrt. Az ügy lezárásig felfüggeszti Ferenc Boros, 841002, Modrany játékjogát.

Szeptember 12-ig kéri a Dr. Moča írásbeli véleményét a Moča–Modrany történt partjelzői inzultáció kapcsán.

Játékvezetői bizottság (2007. szeptember 6.)

Hibát vétett a 2. forduló jegyzőkönyvében – J. Szabó.

Partjelzői hibák – Kabát 1x.

Egy bajnoki mérkőzésre szóló feltétel nélküli eltiltások – Kovačic (Patince–Zlatná na/O.): nem ítélt 11-est; Vörös (Búč–Šrobárová): nem adott piros lapot; Ambró (Zlatná na/O.–Modrany): igazolatlanul hiányzott a mérkőzésről.

Figyelmeztetésben részesíti J. Szabót a hibás jegyzőkönyv miatt (Modrany–Nesvady).

Igazoltan marad távol az 5. forduló mérkőzéseiről – Mészároš.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?