KOMÁROM, 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság ,(2007. október 18.)
A Versenyszabályzat 100/i és 106/1. cikkelye alapján 3:0-s vendéggyőzelemmel könyveli el az Iža–Pribeta ifjúsági mérkőzés (3. forduló) végeredményét.
Elrendeli, hogy a B. Holiare B. Lúky felnőtt II. osztályú bajnoki mérkőzést október 21-én 10.

Sporttechnikai bizottság ,(2007. október 18.)

A Versenyszabályzat 100/i és 106/1. cikkelye alapján 3:0-s vendéggyőzelemmel könyveli el az Iža–Pribeta ifjúsági mérkőzés (3. forduló) végeredményét.

Elrendeli, hogy a B. Holiare B. Lúky felnőtt II. osztályú bajnoki mérkőzést október 21-én 10.30-tól a keszegfalui pályán játsszák.

A Versenykiírás VU 2/f cikkelye alapján elrendeli, hogy a felnőtt területi bajnokság 11. fordulójában sora kerülő Modrany–Sv. Peter, valamint a II. osztályú pontvadászat 11. fordulójában sorra kerülő Radvaň n/ D.–Sokolce mérkőzést október 28-án 10.30-tól játsszák.

Kéri a területi bajnokságokban szereplő klubokat, amelyek diákcsapatokkal rendelkeznek, hogy a játékos-igazolványokat ellenőrzés miatt november 30-ig küldjék el az átigazolási bizottságnak.

Kéri a klubokat, hogy november 6-ig küldjék el nevezéseiket a szövetség téli teremtornájára (felnőttek, ifik, diákok)

Fegyelmi bizottság (2007. október 18.)

Elutasítja a játékos az eltiltás mérséklésére irányuló kérelmét – Ján Gažo, 760725, Šrobárová – feltételes büntetés alatt állt.

Négy sárga lap után október 8-tól egy bajnoki mérkőzésre szóló feltétel nélküli eltiltás – Anton Sárközi, 790119, Hurbanovo B.

Feltétel nélküli eltiltások október 15-től – Daniel Kajan, 831202, Dulovce: 2 bajnoki mérkőzés (1/ 6 a); Štefan Blahovič, 820318, B. Kosihy: 1 bajnoki mérkőzés (1/4).

Beidézi október 25-i (16.00) ülésére Jozef Badala szentpéteri csapatvezetőt, Daniel Hudák csapatvezetőt, František Zámbó naszvadi csapatvezetőt és Peter Lukačovič csapatkapitányt. A szentpéteri Marián Koštialik (790212) az ügy lezárásig nem léphet pályára.

Kéri az SC Nesvady és a Dr. Sv. Peter írásbeli véleményét a két csapat mérkőzésén történt inzultáció kapcsán.

Játékvezetői bizottság (2007. október 18.)

Hibák a 8. forduló jegyzőkönyveiben – Halász – ellentétes eredményt írt a jegyzőkönyvbe.

Matlák – hiányzik a hazai csapatvezető neve, az orvos aláírása, valamint rosszul jegyzete be a cseréket.

Feltétel nélküli eltiltás – Matlák: 3 bajnoki mérkőzés – a Martovce–N. Stráž meccsen elkövetett hibákért és a jegyzőkönyvekben vétett bakikért.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?