Klopp: a döntőben égni fog bennünk a tűz

Klopp
Róma |

Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője azt ígéri: csapatában égni fog a tűz a Bajnokok Ligája fináléjában.

A német szakember az AS Romával szemben az elődöntőből szerdán kivívott továbbjutás után arról beszélt, a május 26-i, kijevi döntőben a tapasztalat nem mellettük szól majd, de ennek ellenére mindent el fognak követni a győzelemért.

A Real Madrid keretének nyolcvan százaléka ott volt az összes döntőben, amelybe az utóbbi időben bejutottak. Egyetlen csapat sem rutinosabb náluk 

– utalt a szakvezető arra, hogy a madridiak sorozatban harmadik, az elmúlt öt évet tekintve pedig a negyedik döntőjükre készülnek.
 

Kapcsolódó cikkünk

„Liverpoolban az emberek az utcán nem állítanak meg azért, hogy megköszönjék, bejuttattam kedvenc csapatukat a döntőbe. Azért nem osztanak trófeát, az ezüstérmeket pedig nem rakják ki a vitrinbe” – tette hozzá Klopp annak kapcsán, hogy a Mersey-partiak hat éve nem nyertek egyetlen címet sem. Azóta – már a német tréner vezetésével – 2016-ban Ligakupa-döntőt és Európa Liga-finálét játszhattak, de mindkettőben alulmaradtak.
 
Az AS Roma elleni visszavágóról úgy vélekedett, szerencsések voltak, hogy egy kicsit meg tudtak őrizni a hazai pályán szerzett 5-2-es előnyükből, mert ezúttal nem játszottak olyan jól, ahogy tudnak. Klopp elsősorban csapata védekezését kritizálta.

Kollégája, Eusebio di Francesco játékosai küzdőszellemét dicsérte a 4-2-re megnyert visszavágó után.
„Ebben az évben valami igazán nagyszerű dolgot vittünk véghez, s bár most még kicsit dühös vagyok, nem tudom, ennél hogyan tehettünk volna többet” – nyilatkozott az olasz edző. Hozzátette, sokkal több ilyen mérkőzésre és párharcra lenne szükség. „Sajnálom a szurkolóinkat, hogy nem tudtunk nekik ennél nagyobb csodát nyújtani” – fogalmazott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?