Kližannak fáj a csuklója

<p>Pozsony. Martin Kližan (65. a világranglistán) és Isak Arvidsson (565.) mérkőzésével kezdődik ma (15.00) a pozsonyi Nemzeti Teniszközpontban a Szlovákia–Svédország tenisz Davis-kupa-találkozó az Euro-afrikai zóna I. csoportjának playoffjában.</p>

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

A tét a bentmaradás, az esélyesek egyértelműen a házigazdák.

A svéd kapitány, Fredrik Rosengren az utolsó pillanatban döntött úgy, mégis nevezi Markus Erikssont (484.) az összecsapásra. „Volt egy balesete Kanadában, és fájlalta a csuklóját. Néhány napig nem is tudott edzeni, de mostanra rendbejött, így ő lesz az első számú játékosunk” – magyarázta döntését a kapitány.

Csuklósérüléssel bajlódik Martin Kližan is, de bízik benne, hogy pályára léphet. „Érdekes, engem a fájdalmaim ellenére nevezett a kapitány” – jegyezte meg Kližan, s hozzátette, semmit nem tud ellenfeléről.

Miloš Mečíř, a szlovákok kapitánya sietett is leszögezni, ő azért feltérképezte az ellenfelet. „Megnéztem a pozsonyi edzéseiket is, és próbáltam összegyűjteni róluk minden információt. Egy biztos, az egyeseket kell megnyerni, mivel a Lindstedt, Brunström páros világszínvonalat képvisel, az egyes játékosaikat azonban nem jegyzik magasan” – fogalmazott Mečíř, aki Kližan mellé Lukáš Lackót (86.) nevezte a mai második egyesre.

Holnap a párosmeccsre kerül sor, vasárnap pedig Kližan Erikssonnal, Lacko Arvidssonnal találkozik. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?