Klembara görkoris pályacsúcsa a Bódva-kupán

Közel háromszáz résztvevő három sportág versengésében a 19. Bódva-kupán. Szepsi ismét jól vizsgázott a létszámában duzzadó, de családias hangulatú versenyen.A nagy dobás, az újdonságok jövőre várhatók a szervezőktől. Idén arra törekedtek, hogy minden olajozottan menjen.

Közel háromszáz résztvevő három sportág versengésében a 19. Bódva-kupán. Szepsi ismét jól vizsgázott a létszámában duzzadó, de családias hangulatú versenyen.

A nagy dobás, az újdonságok jövőre várhatók a szervezőktől. Idén arra törekedtek, hogy minden olajozottan menjen. És ment is a Dobos Zoltán, Balta Zsolt, Nagy István és Péter Éva alkotta négyes fogatnak.

„Összesen 280 versenyzőnek mértük az idejét. Ebben nincsenek benne a tömegfutás résztvevői, mert bárki futhatott egy kilométert Szepsi szívében – mondta a mezőnyről lapunknak Nagy István társszervező. – Ez a létszám felülmúlta várakozásainkat. Egyszerre rajtoltak a futók, a kerékpárosok és a görkorisok, csak éppen a futók és a bicajosok ellenkező irányba indultak el Szepsi főteréről. A görkorisoknál pályacsúcs született a kassai Jakub Klembara jóvoltából. Ideje kerek 37 perc a 21 097,5 méteres félmaratoni távon. Nincs még 18 éves a junior korú győztes. A futóknál az volt az érdekes, hogy a debreceni Gulyás Vera érte el a harmadik legjobb időt, tehát magasan a férfiak közé ékelődött a félmaratoni táv abszolút sorrendjében. Itt ungvári győztes került a krónikába: Anatolij Malij 1:22:27 óra alatt ért célba. Hangulatos, jó versenyük volt a kerékpárosoknak, akiknek tetszett az új útvonal, mert jobb pályaminőség fogadta őket a Bódva mentének végigkerekezésében, mint az előző években Magyarországon, ahol most rövidebb távot tett meg a mezőny. Legjobb idővel a kassai Dušan Kozel hajtott célba. Nagy örömünkre ismét köztünk volt a Bódva-kupa alapítója, Remák Béla. Ráadásul idén ő rajtolta el a teljes mezőnyt.”

A kupa tényei a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?