Kiröhögték Hiddinket

Szöul. A koreai csapat holland kapitánya szerint az ő csapatát is sújtotta néhány játékvezetői ítélet.
A tegnapi edzést követő sajtótájékoztatón Guus Hiddink megerősítette azon kijelentését, miszerint az ő csapatát is sújtotta néhány téves játékvezetői ítélet.

Szöul. A koreai csapat holland kapitánya szerint az ő csapatát is sújtotta néhány játékvezetői ítélet.

A tegnapi edzést követő sajtótájékoztatón Guus Hiddink megerősítette azon kijelentését, miszerint az ő csapatát is sújtotta néhány téves játékvezetői ítélet. Természetesen megértem, hogy egy ilyen meccs után a spanyolok túlságosan is nekikeseredtek, de azt hiszem, nem árt mindenkinek a tükörbe néznie néha, és inkább a csapata hibáival foglalkoznia – mondta Hiddink, és nem lehetett tudni, hogy Trapattonira vagy Camachóra gondol-e szavaival. Senki sem mondhatja egyébként, hogy Morientes akciójánál Ghandour nem adott meg egy gólt, mert a labda még befelé tartott, amikor a partjelző zászlaja a magasban volt, és a bíró sípolt, még mielőtt a labda a hálóba kerülhetett volna. Emiatt játékosaim és a kapusunk nem is mozdult az akcióra, ugyanez a helyzet a másik meg nem adott gólnál is: a játékvezető mezrángatásért adott nekünk szabadrúgást, ami teljesen normális szerintem. Hiddink elmondta még: nagyon felmérgesíti, amikor valaki vagy valakik szándékosan gerjesztik a hangulatot, mert ő is számtalan olyan felvételt tudna mutatni, ahol nem éppen ők voltak a kedvezményezettek, éppen ellenkezőleg.

A sajtótájékoztató ezen pontján néhány kolléga hangos nevetésben tört ki, mire Hiddink megsértődött, és elhagyta az interjúszobát. (nb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?