Király Kupa - Ronaldo dupla, döntős a Real Madrid

Barcelona |

<p>Többek között Cristiano Ronaldo duplájával a Real Madrid 3-1-re nyert a Barcelona otthonában, és 4-2-es összesítéssel bejutott a labdarúgó Spanyol Király Kupa fináléjába.</p>

 

 Az El Clásicók történetében ez volt a 224. felvonás, és a 89. Real-siker. Emellett még 87 Barca-győzelem született, 48 mérkőzés pedig döntetlennel zárult. A két elitgárda szombaton bajnoki mérkőzésen találkozik újra egymással.    Az első összecsapás 1-1-es döntetlent hozott, és rögtön Messi szerezhetett volna gólt, ám lövése keresztbe elsuhant a kapu előtt. A 13. percben Ronaldót buktatta Piqué a 16-os belül, a megítélt büntetőt a sértett vágta a jobb alsó sarokba. A 39. percben Messi 20 méterről leadott szabadrúgása alig kerülte el a madridi kaput.    A szünet után mezőnyfölényben volt a katalán együttes, majd egy kontrából Ronaldo nem hibázott. A 68. percben egy szögletet követően Varane emelkedett a legmagasabbra, és fejese a lécről pattant be. A Real fiatal védője a január 31-i első felvonáson szintén fejjel volt eredményes.    A Barcelonának ezek után már nem maradt esélye a továbbjutásra, ugyanakkor a hajrában a becsületgólt sikerült megszereznie.    Az elődöntő másik ágán az Atlético Madrid és a Sevilla küzd egymással, az első mérkőzést a szerdán idegenben pályára lépő fővárosi csapat nyerte 2-1-re.    Király Kupa, elődöntő, visszavágó:Barcelona-Real Madrid 1-3 (0-1)-------------------------------g: Jordi Alba (89.), illetve Ronaldo (13., 57.-előbbit 11-esből), Varane (68.)    Továbbjutott: a Real Madrid, 4-2-es összesítéssel.     Szerdán:Sevilla-Atlético Madrid 22.00 (az első mérkőzésen: 1-2)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?