Kiket igazolna a Manchester United?

Manchester. Az angol lapok az elmúlt hetekben igencsak sokat foglalkoztak a Manchester United labdarúgócsaptával, leginkább azt találgatva, hogy kik igazolhatnak majd nyáron az Old Trafforda. Nos, van jelölt, nem is kevés.

Manchester. Az angol lapok az elmúlt hetekben igencsak sokat foglalkoztak a Manchester United labdarúgócsaptával, leginkább azt találgatva, hogy kik igazolhatnak majd nyáron az Old Trafforda. Nos, van jelölt, nem is kevés. Ez idáig összesen harminckét (!) labdarúgót hoztak hírbe a vörös ördögökkel, vannak köztük sztárok, fiatal tehetségek, olcsók vagy éppen méregdrágák. Alex Ferguson, a csapat menedzsere nem titkolja: leginkább egy megbízható kapust és egy gólérzékeny csatárt óhajt vásárolni a nyáron, így nem csoda, hogy a „megtalált” játékosok többsége e két poszt valamelyikén szerepel, de persze védőből és középpályásból sincs hiány.

Nyilvánvaló, hogy a felsorolandó játékosok közül reális esélye legfeljebb csak öt futballistának van egy jó „zsíros” manchesteri szerződésre, de azért érdemes böngészni a listát. Fontosnak tartjuk elmondani: az alábbiakban csak olyan labdarúgó szerepel, akiről, mint lehetséges MU-futballistáról cikkeztek a brit lapok.

A névsor: Freddy Adu – San Jose, az ár nem ismert; Nihat – Real Sociedad, az ár nem ismert; Roy Makaay – Deportivo la Coruna, az ár nem ismert; Oliver Kahn – Bayern München, 15 millió (angol font); Steve Finnan – Fulham, 4 millió; Craig Bellamy – Newcastle, 10 millió; Sergio – Real Oviedo, 1,6 millió; Samuel Eto’o – Real Mallorca, 8 millió; Claude Makelele – Real Madrid, 6 millió; Frank Lampard – Chelsea, az ár nem ismert; Kevin Hofland – PSV Eindhoven, 15 millió; Mariano Gonzalez – Racing Avellaneda, 3 millió; David Bellion – Sunderland szabad játékos; Marc Overmars – Barcelona, az ár nem ismert; Athirson – Juventus, 4,8 millió; Antti Niemi – Southampton, az ár nem ismert; Brad Friedel – Blackburn, az ár nem ismert; Rüstü Recber – Fenerbahce, szabad játékos; Patrick Vieira – Arsenal, 40 millió; Phillipe Mexes – Auxerre, 3 millió; Ronaldo – Real Madrid, cserébe; Robinho – Santos, 20 millió; Dennis Rommedahl – PSV Eindhoven, 5 millió; Ricardo Quaresma – Sporting Lisboa, 10 millió; Damien Duff – Blackburn Rovers, 12,5 millió; Ronaldinho – PSG, 5 millió; Paul Robinson – Leeds United, 8 millió; Jermain Defoe – West Ham, 8 millió; Harry Kewell – Leeds United, 6 millió; Patrick Kluivert – Barcelona, 5 millió; Eidur Gudjohnsen – Chelsea, az ár nem ismert; Jay Jay Okocha – Bolton Wanderers, 3 millió. (sportforum.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?