Kikapott a címvédő

Washington. Nem tudta folytatni az első mérkőzésen mutatott intenzív támadójátékát a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapata, amely az NBA playoff-negyeddöntőjének második mérkőzésén nagyon sima, 28 pontos vereséget szenvedett a Minnesota Timberwolves otthonában.

Kevin Garnett (balra, Minnesota Timberwolves) Shaquille O‘Neal (LA Lakers) mellett viszi el a labdátTASR/AFP-felvételWashington. Nem tudta folytatni az első mérkőzésen mutatott intenzív támadójátékát a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapata, amely az NBA playoff-negyeddöntőjének második mérkőzésén nagyon sima, 28 pontos vereséget szenvedett a Minnesota Timberwolves otthonában. Egyenlített viszont a Milwaukee, amely Gary Payton vezérletével értékes sikert aratott New Jerseyben.

Tavaly elég sok kritikát kapott Kevin Garnett, hogy a rájátszásban nem nyújtotta azt, amit a szakvezetés és a közvélemény elvárt tőle. A Minnesota klasszisa idén máris bizonyította, képes kiemelkedő teljesítményre fontos periódusban: vezérletével győzték le a címvédőt. Garnett 35 pontot és a 20 lepattanót jegyzett, igaz, nem ő, hanem a 37 pontos csapattárs, Troy Hudson lett a találkozó legeredményesebbje. A másik oldalon Shaquille O’Neal és Kobe Bryant egyaránt 27-27 találatot szerzett.

EREDMÉNYEK, Keleti-főcsoport, negyeddöntő: New Jersey Nets–Milwaukee Bucks 85:88 (26:26, 23:23, 20:22, 17:16) – összesítésben 1:1.

Nyugati-főcsoport, negyeddöntő: Minnesota Timberwolves–Los Angeles Lakers 119:91 (28:23, 29:20, 31:24, 31:24) – összesítésben 1:1.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?