Kiesett a kubai csapat

Buenos Aires. A Világliga-győztes orosz válogatott magabiztosan győ-zött utolsó csoportmérkőzésén, ezzel ha nehezen is, de biztosította a helyét a legjobb 16 között az Argentínában zajló férfi röplabda-világbajnokságon. A 3. forduló eredményei – A-CSOPORT (San Juan): Kína –Ausztrália 3:1, Argentína–Portugália 3:1.

Buenos Aires. A Világliga-győztes orosz válogatott magabiztosan győ-zött utolsó csoportmérkőzésén, ezzel ha nehezen is, de biztosította a helyét a legjobb 16 között az Argentínában zajló férfi röplabda-világbajnokságon. A 3. forduló eredményei – A-CSOPORT (San Juan): Kína –Ausztrália 3:1, Argentína–Portugália 3:1. A végeredmény: 1. Argentína 6 pont, 2. Portugália 5, 3. Kína 4, 4. Ausztrália 3. B-CSOPORT (Santa Fe): Olaszország–Kanada 3:0, Lengyelország–Horvátország 3:0. A végeredmény: 1. Lengyelország 6 pont, 2. Olaszország 5, 3. Kanada 4, 4. Horvátország 3. C-CSOPORT (Buenos Aires): Franciaország–Bulgária 3:2, Oroszország–Tunézia 3:0. A végeredmény: 1. Franciaország 6 pont, 2. Bulgária 5, 3. Oroszország 4, 4. Tunézia 3. D-CSOPORT (Mar del Plata): Jugoszlávia–Japán 3:0, Spanyolország–Kazahsztán 3:1. A végeredmény: 1. Jugoszlávia 6 pont, 2. Spanyolország 5, 3. Japán 4, 4. Kazahsztán 3. E-CSOPORT (Córdoba): Brazília–Egyiptom 3:0, Egyesült Államok–Venezuela 3:0. A vég-eredmény: 1. Egyesült Államok 6 pont, 2. Brazília 5, 3. Venezuela 4, 4. Egyiptom 3. F-CSOPORT (Salta): Hollandia–Kuba 3:1, Csehország– Görögország 3:2. A végeredmény: 1. Hollandia 6 pont, 2. Görögország 4 (5:6), 3. Csehország 4 (6:8), 4. Kuba 4 (4:7).

A hat négyes csoportból az első és második helyezettek mellett a négy legjobb harmadik – Oroszország, Japán, Csehország és Kína – jutott a középdöntőbe. Az új beosztás – G-CSOPORT: Bulgária, Olaszország, Argentína, Japán; H-CSOPORT: Spanyolország, Lengyelország, Portugália, Oroszország; J-CSOPORT: Franciaország, Hollandia, Brazília, Csehország; K-CSOPORT: Jugoszlávia, Egyesült Államok, Görögország, Kína. A négy kvartettből az elsők és a másodikak kerülnek a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséssel folytatódik a küzdelem.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?