Kiélezett lesz a befutó

Pozsony. Titkolják is, de amúgy sem dőlt még el Az év sportolója ankét, így a legfontosabb kérdésre tegnap nem kaphattunk választ a szervezőktől.

Pozsony. Titkolják is, de amúgy sem dőlt még el Az év sportolója ankét, így a legfontosabb kérdésre tegnap nem kaphattunk választ a szervezőktől. Javában tart a szavazatok összegzése, s a végeredményről december 21-én a pozsonyi Nemzeti Színházban sorra kerülő nagyszabású gálaműsor keretében tájékoztatják a sportrajongókat. „A helyszín, a hang- és fényeffektusokra épülő, minden korábbit felülmúló show felemelő hangulatot teremt az eredményhirdetéshez, amely először lesz nálunk a sport Oscar Díj átadása” – árulta el Vadkerti Andrea forgatókönyvíró. Megtudtuk, hogy három világsztár is megjelenik a díjkiosztáson. Jan Železný háromszoros világ- és olimpiai bajnok cseh gerelyhajító jelenléte már biztos, a másik két klasszisról csak annyit jelentettek be, hogy egyikük színes bőrű nő. És kik léphetnek színpadra a szlovákiai élsportolók közül? A beérkezett sportújságírói szavazatok alapján kiélezett befutóra lehet számítani. Csapatban minden bizonnyal a komáromi világbajnok kajaknégyes (Riszdorfer Richárd és Mihály, Vlček Erik és Juraj Bača) és vb-bronzérmes jégkorong-válogatott között dől el az elsőség. Egyéniben a legjobb tíz sportolót díjazzák. Egyelőre tizenhatnak van esélye a meghívásra: hat jégkorongozónak (Bondra, Demitra, Gáborík, Marián Hossa, Pálffy, Šatan), a vb-ezüstérmes birkózó Bátkynak, a sportlövő Göncinek, a sílövő Halinárovának, a víziszlalomos Hochschorner-fivéreknek és Martikánnak, a kalapácsvető Charfreitagnak, a testépítő Kočišnak és Purdjakovának, az úszó Moravcovának, valamint a Vala-Slúčik vadvízi kenusoknak. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?