Kézlabda: a nyolc közé jutás a cél

<p>A nyolc közé kerülés a cél a férfi kézilabda-válogatottnak a pénteken rajtoló horvátországi világbajnokságon. Ennek alapján jár a jutalom is: az első hely 20, a második 16, a harmadik 14, a negyedik 12, az ötödik 9, a hatodik 6, a hetedik 4, a nyolcadik pedig 3 millió forintot ér.</p>

Hajdu János szövetségi kapitány közben kijelölte 16 fős keretét, amelyben nincs különösebb meglepetés. A magyarok Eszéken játsszák a csoportmérkőzéseiket az ausztrál, a román, a szlovák, az argentin és az olimpiai bajnok francia csapat ellen. Innen három gárda kerül tovább a zágrábi középdöntőbe, ahol majd találkozik a házigazda horvátok, valamint a spanyolok, a svédek, a dél-koreaiak, a kubaiak és a kuvaitiak közül a legjobb hárommal.

A többiek az alsó ágon, a 13-24. helyért folytatják. A magyar utazók: kapusok: Fazekas Nándor (Gummersbach), Puljezevics Nenad (Pick Szeged)jobbszélsők: Iváncsik Tamás (MKB Veszprém), Harsányi Gergely (PLER)jobbátlövők: Mocsai Tamás (Lemgo), Nagy László (Barcelona)beállósok: Gál Gyula (MKB Veszprém), Herbert Gábor (Pick Szeged), Zubai Szabolcs (Dunaferr)irányítók: Császár Gábor (Viborg), Eklemovics Nikola (MKB Veszprém)balátlövők: Ilyés Ferenc (MKB Veszprém), Putics Barna (Barcelona), Katzirz Dávid (Pick Szeged)balszélsők: Iváncsik Gergő (MKB Veszprém), Törő Szabolcs (Dunaferr) (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?