Sport

Kézi-fociban a nők vették át a vezetést Naszvadon

Naszvad | Játékkal búcsúztatták az óévet a naszvadi-ímelyi női kézilabdacsapat tagjai, családtagjaik, szurkolóik és pártolóik.
J. Mészáros Károly

2019. január 9. 15:15

Emlék a Kézi-foci 2018-ról (Képarchívum)

A Kézi-foci 2018 a nők sikerét hozta a férfiak elleni versengésben. „Ötödször zajlott hagyományos versenyünk, melyben focival kezdtünk. Itt a férfiak nyertek 1:0-ra, vagyis jól tartották magukat a lányok – sorolja a történéseket Miskovics György szervező. – Aztán a húszkilós medicinlabda mozgatása következett. A pálya közepéről kellett kézilabdával megcélozva átjuttatni az ellenfél területére. Érdekesen alakult a játék, a nők 7:5-ös győzelmével. Egyenlő állásnál kézilabdában kidomborodott a lányok tudása, 19:12-es sikerük után 2:1-re győztek az ötödik kiíráson, s az összetettben is átvették a vezetést. Egy évig náluk az előny.” 

Szórakozással ért véget az év végi találkozó, amelyen szóba került a női csapat elmúlt évi szereplése is. „Fő célunkat teljesítettük, a 2017/2018-as évad után is az I. ligában maradtunk. S bár tavasszal, majd ősszel is sok sérülés, betegség nehezítette helyzetünket, szerencsére volt miből feltölteni a csapatunkat, utánpótlásunk helytállt és tapasztaltabb játékosok is besegítettek, így most a kilencedik helyen telelhetünk” – tette hozzá Miskovics György, aki a női csapat edzője. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Döntetlenezett a DAC a nagymihályiak ellen

Törékeny lelkű tinik az összeomlás szélén

Illegális bevándorlókat fogtak Párkányban

Videón, ahogy két kamion frontálisan ütközik Kecskemétnél

Négyezer embert kellett kitelepíteni Gran Canarián az erdőtűz miatt

Meggyilkoltak egy 38 éves nőt Rimaszombatban, a feltételezett elkövető is meghalt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?