Sport

Kézi-fociban a nők vették át a vezetést Naszvadon

Naszvad | Játékkal búcsúztatták az óévet a naszvadi-ímelyi női kézilabdacsapat tagjai, családtagjaik, szurkolóik és pártolóik.
J. Mészáros Károly

2019. január 9. 15:15

Emlék a Kézi-foci 2018-ról (Képarchívum)

A Kézi-foci 2018 a nők sikerét hozta a férfiak elleni versengésben. „Ötödször zajlott hagyományos versenyünk, melyben focival kezdtünk. Itt a férfiak nyertek 1:0-ra, vagyis jól tartották magukat a lányok – sorolja a történéseket Miskovics György szervező. – Aztán a húszkilós medicinlabda mozgatása következett. A pálya közepéről kellett kézilabdával megcélozva átjuttatni az ellenfél területére. Érdekesen alakult a játék, a nők 7:5-ös győzelmével. Egyenlő állásnál kézilabdában kidomborodott a lányok tudása, 19:12-es sikerük után 2:1-re győztek az ötödik kiíráson, s az összetettben is átvették a vezetést. Egy évig náluk az előny.” 

Szórakozással ért véget az év végi találkozó, amelyen szóba került a női csapat elmúlt évi szereplése is. „Fő célunkat teljesítettük, a 2017/2018-as évad után is az I. ligában maradtunk. S bár tavasszal, majd ősszel is sok sérülés, betegség nehezítette helyzetünket, szerencsére volt miből feltölteni a csapatunkat, utánpótlásunk helytállt és tapasztaltabb játékosok is besegítettek, így most a kilencedik helyen telelhetünk” – tette hozzá Miskovics György, aki a női csapat edzője. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Laza, mint a Riga-lánc

Megunta az örökös nyaralást és visszatért a börtönbe egy szökött elítélt Ausztriában

Két motoros ütközött egymásnak a Losonci járásban

A világ legjobbjai közé tartozó hegymászók vesztek oda egy lavinában

Másfél évtizede nem volt olyan gyenge a húsvéthétvége az amerikai mozikban, mint idén

SOROZATDARÁLÓ: Rabok legyünk vagy szabadok?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?