Kétgólos hátrányból fordítottak a hodosiak

Zsinórban harmadik győzelmüket aratták az újonc hodosiak a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának 11. fordulójában, 0:2-ről fordítva 4:2 arányban fektették két vállra a párkányiakat.Hodos/Párkány. „Védelmi hibáinkból kétszer is hasznot húztak a vendégek.

Zsinórban harmadik győzelmüket aratták az újonc hodosiak a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának 11. fordulójában, 0:2-ről fordítva 4:2 arányban fektették két vállra a párkányiakat.

Hodos/Párkány. „Védelmi hibáinkból kétszer is hasznot húztak a vendégek. A kapott góloknál hiányoltam a nagyobb agresszivitást, a taktikai fegyelmezettséget. A nagy igyekezetnek, elszántságnak köszönhetően sikerült megfordítani a mérkőzést. Jobb csapat voltunk, megérdemelten győztünk” – summázta a párharc legfontosabb ismérveit a hazaiak sikerkovácsa, Rostislav Prokop. A mezőny csallóközi újonca szombaton a második helyezett garamkálnaiak otthonában szerepel. „Mi minden meccsen győzni akarunk, így lesz ez a bajnoki cím várományosai közé sorolt ellenfelünknél is, ahol igazolni szeretnénk, hogy nem véletlenül tartozunk a mezőny legjobbjai közé” – fogalmazott a vendéglátók trénere.

„Gól nélküli állásnál volt egy ziccerem, de ez még kimaradt. Szerettük volna kapott gólok nélkül megúszni ezt az összecsapást, de megingásainkat követően kétgólos hátrányba kerültünk. Szerencsére röviddel a vendégek második találata után sikerült szépítenem. Fordulás után szabadrúgásból egyenlítettünk, majd Gőgh Árpi pontrúgása után az ötösről a hálóba fejeltem, ezzel átvettük a vezetést. Egyébként további gólhelyzeteink is voltak, a játék képe alapján győzelmet érdemeltünk. Újabb sikerünkkel nemcsak klubvezetőinknek, hanem szurkolóinknak is örömet szereztünk. Megérdemlik, ugyanis otthon és idegenben fergetegesen buzdítanak bennünket” – fogalmazott Belkovics László, a hazaiak gólerős csapatkapitánya.

„Az első félóra végén 2:0-ra vezettünk, a találkozón további három-négy góllal kecsegtető helyzetünk is volt, mégis pont nélkül, keserű szájízzel távoztunk a csallóköziektől. Nem csupán a vereség, de a játékvezető ténykedése is bosszantott bennünket. A második félidőben futószalagon ítélt ellenünk pontrúgásokat, ennek is köszönhetően a hazaiak nagy nyomás alá helyeztek minket. Fordulás után mondhatni már nem rúghattunk labdába. Védenceim szerencsére fegyelmezettek voltak, nem reklamáltak. Egy sárgával megúsztuk a mérkőzést. Tudatosítottuk, hogy mindenkire nagy szükség lesz szombaton az éllovas Šurany elleni hazai összecsapáson” – nyilatkozta lapunknak a vesztes csatáról Bábsky Tamás, a párkányiak játékosedzője.

A vendégektől a szerencse is elpártolt. A hazaiak negyedik találatát ugyanis a párkányi Baka szerezte… „A csúszós talajon Attila menteni akart, balszerencséjére a labda a lábáról a hálóba pattant” – ecsetelte az öngólt a Duna-partiak szakvezetője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?