Két DAC-játékos Marco Rossi keretében

vida kristopher dac sered

Kalmár Zsoltot és Vida Kristophert is behívta Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott keretébe az azerbajdzsániak és a walesiek elleni Eb-selejtezőkre. 

Rossi 32 játékost nevezett a keretbe, közülük 26-an lesznek majd az utazó keret tagjai. A kapitány a jövő héten szűkíti a névsort.

Érdekes

A magyar válogatott kerete

KAPUSOK: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gróf Dávid (Honvéd), Gulácsi Péter (Leipzig), Kovácsik Ádám (Vidi)


VÉDŐK: Baráth Botond (Sporting Kansas City), Bese Barnabás (Le Havre), Ferenczi János (DVSC), Fiola Attila (Vidi), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korhut Mihály (Arisz Szaloniki), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Pávkovics Bence (DVSC),  Willi Orbán (Leipzig), Vinícius (Vidi) 
 

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Gazdag Dániel (Honvéd), Holman Dávid (Slovan Bratislava), Kalmár Zsolt (DAC), Kleinheisler László (Osijek), Kovács István (Vidi), Nagy Ádám (Bologna), Pátkai Máté (Vidi), Szoboszlai Dominik (Salzburg) 
 

TÁMADÓK: Bódi Ádám (DVSC), Dzsudzsák Balázs (Al-Ittihad Kalba), Eppel Márton (Kajrat Almati), Holender Filip (Honvéd), Nagy Dominik (Legia Warszawa), Németh Krisztián (Sporting Kansas City), Szalai Ádám (Hoffenheim), Varga Roland (Ferencváros) Vida Kristopher (DAC), Zsótér Donát (Újpest) 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?