Sport

Kerékpártánc Gútán

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁSGúta. Három ország nyolcvankét sportolója vett részt a Vág-parti város sportcsarnokában megrendezett 14.
ÚJ SZÓ ONLINE

2012. október 12. 19:00

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Gúta. Három ország nyolcvankét sportolója vett részt a Vág-parti város sportcsarnokában megrendezett 14. nyílt szlovák teremkerékpár-bajnokságon.

A rendezvényen Csehország, Magyarország és Szlovákia klubjainak versenyzői egyéniben, párosban és négyesben mutattak be művészi kerékpártáncot. A hagyományoknak megfelelően a gútaiak remek teljesítményt nyújtottak, kibérelték a dobogót. Hajdú Andrea vezetőedző elégedett volt védencei bemutatójával, de a neves szakemberektől is kapott dicséretet. „A mieink látványos bemutatókkal kerültek a figyelem fókuszába. Javunkra vált, hogy a többi klubtól eltérően egész nyáron edzettünk. A cseh bírók is elismerően nyilatkoztak a csapatról. A kicsik is ügyesek, szinte mindenki képes már egy keréken bemutatni gyakorlatait. Tudatában vagyon a hiányosságoknak is, ezeket folyamatos edzésekkel igyekszünk a minimálisra csökkenteni. Kevesebb elemet rontott a női négyesünk is, remek formában vannak a lányok” – nyilatkozta Hajdú, aki a folytatásban védenceivel Németországban a Worms-kupán mutatkozott be a közönségnek. (borka)

Önnek ajánljuk

Önrész nélkül már nincs lakáshitel

A Slovan nyerte a dunaszerdahelyi stadionavatót

Továbbra is migránsokkal riogat a Fidesz

A Híd új alkotmánybírókat igen, kormányválságot nem akar

Megrázó történetek hiteles hőse

Hétfőtől teljes útlezárás lesz a Nánai úton

Legfrissebb galériák
Olvasta már?