Keménykedne szombaton? Az evezés nem nyári sport!

Vöröskolostor |

<p>Idén hetedik alkalommal tesznek kísérletet a Dunajec-áttörésen való téli átevezésre. Eddig nyolcvanan jelentkeztek be a vöröskolostori (Červený Kláštor) rendezvényre.&nbsp;</p>

Az érdeklődőket már pénteken a helyszínre várják, ahol egy country bállal hangolhatnak a másnapi programra. Ezt követően szombaton 11.30-kor találkoznak a folyóparton, az extrém vízi túra pontosan délben indul. Aki kevés ahhoz, hogy raftokon vágjon neki a jeges Dunajecnek, gyalog vagy futóléceken is megteheti a célig vezető szakaszt. A célban a Pádlo zenekar fogadja a beérkezőket. Drahomír Kuc, a rendezvény szervezője a TASR hírügynökségnek elmondta, náluk a Pieninnekben télen elég kevés dolog történik, ezért szerették volna megmutatni, hogy a vadvízi evezősök kedves szakaszát nemcsak nyáron, hanem télen is meg lehet tenni. Ennek jegyében szervezték meg hét éve az első rendezvényt. Kuc bízik benne, hogy a nyolcvanas résztvevőszám e hétvégéig még emelkedni fog. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?