Katarina Witt is fellép

Salt Lake City. Legendás műkorcsolyázók lépnek jégre az ötkarikás játékok február 24-i záróünnepségén a Rice-Eccles-stadionban.

Salt Lake City. Legendás műkorcsolyázók lépnek jégre az ötkarikás játékok február 24-i záróünnepségén a Rice-Eccles-stadionban. A látványos műsorban többek között közreműködik a kétszeres olimpiai bajnok német Katarina Witt, az Albertville-ben aranyérmes amerikai Kristi Yamaguchi és a naganói győztes orosz Ilja Kulik.

A zenei aláfestésről olyan hazai sztárok gondoskodnak, mint Gloria Estefan, Christina Aguilera, illetve a Bon Jovi és az Earth, Wind and Fire együttes.

A megnyitón felvont amerikai zászló, amelyet a szeptember 11-i terrortámadások következtében leomlott New York-i Világkereskedelmi Központ romjai között találtak – a kirobbant viták miatt – nem szerepel a búcsúceremónián.

A gálára még 320-885 dollár közötti áron kaphatók belépők.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?