Káosz a palermói futballklubnál

Palermo. A hetek óta tartó káosz után hétfőn ismét Giuseppe Iachinit nevezték ki a Balogh Norbertet is foglalkoztató Palermo labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.

Palermo. A hetek óta tartó káosz után hétfőn ismét Giuseppe Iachinit nevezték ki a Balogh Norbertet is foglalkoztató Palermo labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé. Az 51 éves tréner azonnali hatállyal vette át a szakmai munka irányítását – közölte a klub.

A Palermo Iachini irányításával kezdte meg a szezont, majd novembertől Davide Ballardini ült a kispadon. Őt január elején váltotta az argentin Guillermo Barros Schelotto, aki azonban egyetlen meccsen sem lehetett ott a pálya mellett, mert nem volt meg a szükséges licence. Múlt csütörtökön ideiglenesen Giovanni Bosit és Giovanni Tedescót bízták meg az irányítással.

Maurizio Zamparini klubelnök nyílt levélben kért elnézést a szurkolóktól a káoszért. A klubnál az elmúlt 13 évben 30 alkalommal volt edzőváltás. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?