Juventus–Artmedia csata jön a BL-be jutásért?

Nyon |

A világhírű Juventus vár a ligeti Artmediára a labdarúgó BL 3, utolsó selejtezőkörében, amennyiben túljut a Tampere Uniteden. Erre nagy az esély, hiszen a Weiss-legénység idegenben 3:1-re nyerte az első meccset. Ha az MTK túljutna a Fenerbahcén az Inter Baku vagy a Partizan Beograd várna a kék-fehér együttesre. Az UEFA-kupa-selejtező 2. fordulójában a Žilina a Liberecet, a Győr a Stuttgartot, a Debrecen a Young Boyst kapta ellenfélül.

„A Juventus rendkívül attraktív ellenfél, persze előbb túl kell jutnunk a Tamperén. A torinóiaknak olyan sztárjaik vannak,mint Buffon, Trezeguet, Nedvěd, Camoranesi, és Del Piero, de előre nem adjuk meg magunkat” – mondta Michal Hipp, azArtmedia másodedzője. „Egyelőre nem foglalkozom azzal, hogy ki lehet az ellenfél a következő fordulóban. Elég lesz akkor, ha továbbjutunk. Most még a hétvégi bajnokira koncentrálunk”– kommentálta a sorsolást Garami József, az MT Kmestere. „Ötven százalékos esélyünk van a továbblépésre” – szögezte le Karol Belaník,a zsolnaiak menedzsere. „A Stuttgart vendégjátéka mindannyiunk számára is nagy élmény lesz. Remélem, hogy az újjáépült stadionunkban telt ház, 15 ezer néző előtt fogadhatjuk a német csapatot. Nem mi vagyunk az esélyesek, de ez nem jelenti azt, hogy nem álmodunk a továbbjutásról. Szeretnénk a maximumot kihozni magunkból, kérdés, hogy ez mire lesz elég” – mondta Egervári Sándor, a Győr szakvezetője. Herczeg András, a Debrecen vezetőedzője visszafogottan nyilatkozott az esélyeket illetően: A Young Boys erős csapat. Nem szeretnék belemenni az esélylatolgatásba, mert még nem nagyon ismerjük őket, de igyekszünk a lehető legjobban felkészülni belőlük.” (sita, mti)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?