Jurkemik Európába vágyik

Rózsahegy |

<p>A kupaszereplés kiharcolása a rózsahegyiek fő célja a Corgoň Liga új idénye előtt, de a szezonkezdet előtt több poszton is lyukas a csapat játékoskerete.</p>

„Már a felkészülés előtt azt mondtam, hogy célunk kivívni az Európa Ligában való szereplés jogát, s ez még mindig érvényes” – jelentette ki Juraj Sabo menedzser. A rózsahegyieknél eddig inkább távozókról hallani, mint érkezőkről, fontos kulcsjátékosok hagyták el a klubot. Zošák, Coimbra, Piscsur és Besta sem játszik többet a csapatban, s egyelőre csak két új jövevényt sikerült leszerződtetni – a Puhóból érkező szerb Marko Radicsot és a macedón Adit Shaqirit.
„Az igaz, hogy nem erősödtünk meg. Ugyan sok játékost teszteltünk, de nem bizonyultak eléggé jónak. Tovább dolgozunk azon, hogy megfelelő focistákat szerezzünk meg, egy védekező középpályásra és egy csatárra is szükségünk van. Természetesen ideálisabb lenne a helyzet, ha a liga rajtja előtt kialakult volna a végleges csapat, de együtt kell élni azzal, ami van. Főleg a bajnokság elején lesz nehéz dolgunk, de nem félek” – jelentette ki Ladislav Jurkemik, a rózsahegyiek új edzője. „A hangulat kiváló, bízom benne, hogy jó focit fogunk játszani, a drukkereink pedig elégedettek lesznek” – vélekedett Tomáš Ďubek, a csapat új kapitánya. A klubnál másfél millió eurós költségvetésbőlgazdálkodnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?