Jóval több nézőt várnak

Pozsony. Négy nappal a jégkorong ST Extraliga rajtja előtt a bajnokságot irányító Pro Hokej Rt. képviselői és az élvonal egyes csapatainak klubvezetői tartottak hivatalos sajtótájékoztatót.

Pozsony. Négy nappal a jégkorong ST Extraliga rajtja előtt a bajnokságot irányító Pro Hokej Rt. képviselői és az élvonal egyes csapatainak klubvezetői tartottak hivatalos sajtótájékoztatót. Vladimír Paštinský, a Pro Hokej igazgatója szerint még vonzóbb lesz az idei bajnokság, hiszen a pontvadászat elején – az NHL-rajtig – több tengerentúlon profiskodó hokis is jégre lép az Extraligában. Éppen ezért jóval több szurkolót várnak a lelátókra, mint tavaly (az elmúlt idényben 80 ezerrel emelkedett a nézőszám!).

Újdonságnak számít, hogy valamennyi helyszínen kamerákat szereltek fel, s az egyes meccsekről DVD-felvétel készül, így a bírók megnézhetik a vitás eseteket. A Nemzetközi Jégkorong Szövetség és a nemzeti szövetségek megállapodása értelmében az alapszakaszban 20 meccsen külföldi játékvezetők bíráskodnak. A lebonyolítási forma csak abban változott, hogy a playoffban 10 perces lesz a hosszabbítás, s a sereghajtó nem esik ki, hanem osztályozót játszik a második vonal győztesével. Az STV 2 szombatonként élőben közvetíti a hétvége legattraktívabb mérkőzését.

A bajnokság névadó főszponzora – immár harmadik éve – a Slovak Telecom (ST), amely az idén is 16,5 millió koronával támogatja az Extraligát. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?