Jól megy a LAFC-nak

Losonc. Megszerezte tizenegyedik győzelmét a LAFC az idei bajnokságban. A nógrádiak a vágsellyeieket győzték le 2:0-ra, s magabiztosan őrzik harmadik helyüket a tabellán. Milan Albrecht vezetőedző: „Az igaz, hogy mindkét gólt 11-esből lőttük, de ezen kívül legalább fél tucat helyzetet elpuskáztunk.

Losonc. Megszerezte tizenegyedik győzelmét a LAFC az idei bajnokságban. A nógrádiak a vágsellyeieket győzték le 2:0-ra, s magabiztosan őrzik harmadik helyüket a tabellán. Milan Albrecht vezetőedző: „Az igaz, hogy mindkét gólt 11-esből lőttük, de ezen kívül legalább fél tucat helyzetet elpuskáztunk. Nagyon igyekeztek a fiúk, hazai közönség előtt is bizonyítani akartak, hogy nem a véletlen műve volt a rimaszombati diadal. Kár, hogy az első negyedórában nem lőttünk két gólt. Ha ez sikerült volna, sokkal nyugodtabban futballoztak volna a játékosok. Örülünk, hogy jól megy a csapatnak, természetesen nem bízzuk el magunkat, tisztában vagyunk azzal, hogy a továbbiakban lesznek nehezebb ellenfeleink is”.

Takács Tibor, a Duslo alelnöke érthetően csalódott volt: „A büntetőkkel kapcsolatban csak annyit, hogy az első teljesen jogos volt, a második 11-esen lehet vitatkozni. Teljesen megérdemelten nyertek a losonciak, minden tekintetben jobbak voltak. Ki tudja, hogyan alakul a meccs, ha 0:1-nél Lalák nem a kapusba lövi a labdát, hanem a hálóba…” (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?