Javad, az első fecske

Dunaszerdahely. Az idényzáró előtt búcsúzott el a dunaszerdahelyi szurkolóktól, csapattársaktól a DAC egyik iráni légiósa, Javad Razzaghi, aki szerdán már az élvonalbeli osztrák Sturm Graz együttesével kezdi el a felkészülést az új idényre.

Dunaszerdahely. Az idényzáró előtt búcsúzott el a dunaszerdahelyi szurkolóktól, csapattársaktól a DAC egyik iráni légiósa, Javad Razzaghi, aki szerdán már az élvonalbeli osztrák Sturm Graz együttesével kezdi el a felkészülést az új idényre. „A perzsa trió egyikét vezetőedzőnk, Róbert Pflug ajánlotta grazi kollégája figyelmébe. A Sturm trénerének jegyzetfüzetében ugyan Mohsen Faraji neve szerepelt, ám a privigyei mérkőzésünket megtekintő Petrovicsnak Javad nyerte el tetszését. A bal oldali középpályás az első fecske, aki tőlünk Ausztriába igazol” – értesültünk a történtekről Vladimír Kiniertől, a DAC segédedzőjétől. Az asszisztenstől azt is megtudtuk, „Javi” (a játékos beceneve), izomhúzódással bajlódik, ezért nem vállalta szombaton a játékot. A jelek szerint jól kalkulált a csallóköziek perzsa tulajdonosa, amikor honfitársait sárga-kék szerelésbe öltöztetve hozta rivaldafénybe. Dupla haszon ez a javából, hiszen a DAC bennmaradt a II. ligában, Javad pedig elkelt az osztrák focipiacon. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?