Ismételt az érsekújvári fakó

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSNagysurány. Bár az összecsapásoknak volt presztízse és tétje, különösebb feszültség nem volt tapasztalható a pályán és környékén az Érsekújvári Területi Labdarúgó-szövetség téli teremfocitornáján.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Nagysurány. Bár az összecsapásoknak volt presztízse és tétje, különösebb feszültség nem volt tapasztalható a pályán és környékén az Érsekújvári Területi Labdarúgó-szövetség téli teremfocitornáján. „Kellő önbizalommal várjuk a mérkőzéseket, s reméljük, tavalyhoz hasonlóan idén is felállhatunk a dobogó legfelső fokára” – jelezte a torna előtti beharangozójában Peter Buranský, a címvédő érsekújvári fakó edzője. És nem fogott mellé, hiszen védencei fegyelmezetten és koncentráltan játszottak, s nem csak jobban fociztak, de sokkal gyorsabbak és erőszakosabbak voltak ellenfeleiknél. Mindössze egyszer kaptak ki, mégpedig a radavaiaktól a csoportkörben (1:0).

A mezőnyből egyébként csak a területi bajnokság III. osztályában szereplő fajkürtiek (Dedinka) és a kéméndiek lógtak ki, akiknek ezúttal még a pontszerzésre sem volt esélyük.

„Valamennyi alakulatban élt a bizonyítási vágy, s az sem elhanyagolható tényező, hogy a nézők parádés találatokat láthattak” – emelte ki a résztvevők legfőbb erényeit Boršányi Mihály, a területi szövetség sporttechnikai bizottságának elnöke.

Az érsekújváriak örömét csak tetézi, hogy Kanyicska Károly és Kosztolányi László személyében a legjobb kapus és a legeredményesebb góllövő is közülük került ki. „Néhány tehetséges ifit is bevetettünk, akik olykor szerepet vállaltak a meccsek eldöntésében. Mellesleg a IV. ligás labdarúgókat is szerepeltető nagysurányiakat a torna során kétszer is legyőztük” – árult el részleteket együttese diadaláról Martin Močkor, az érsekújváriak tapasztalt csapatkapitánya. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?