Ismételne a bajnokcsapat

Trencsén. A címvédő Dukla klubvezetése módfelett elégedett volt Dušan Gregor vezetőedzővel, aki nem sokkal a bajnokavatás után váratlanul bejelentette: Kassára távozik. Pedig mindenki azt hitte, marad, ő mégis vette a kalapját. Hogy miért? Erre mindmáig nem kaptunk választ...

Trencsén. A címvédő Dukla klubvezetése módfelett elégedett volt Dušan Gregor vezetőedzővel, aki nem sokkal a bajnokavatás után váratlanul bejelentette: Kassára távozik. Pedig mindenki azt hitte, marad, ő mégis vette a kalapját. Hogy miért? Erre mindmáig nem kaptunk választ... A sikeredzőtől Róbert Spišák vette át a stafétabotot, akinek igencsak nehéz dolga lesz, ugyanis a Dukla háza táján mindenki legalább a döntőbejutást várja az együttestől.

Róbert Švehla szakosztályalelnök: „A bajnokcsapat keretéből pontosan tíz hokis távozott, sajnos két kulcsember, Kukumberg és Meszároš is átigazolt. Hét új játékost sikerült szerződtetnünk, az utolsó pillanatban megállapodtunk Miroslav Hlinkával, aki tíz év után tért vissza Trencsénbe. Szinte biztos, hogy a szombati, zsolnai ligarajton – a tévé kamerái előtt – jégre lép a Marian Hossa, Pavol Demitra, Marian Gáborík sztártrió. Hogy mik a céljaink? Természetesen az idei pontvadászatot is meg szeretnénk nyerni, de az sem számít majd tragédiának, ha a második helyen végzünk.”

A bajnok trencsénieknek nemcsak a bajnokságban kell helytállniuk, hanem a nemzetközi porondon is, mégpedig a most induló Super Six-sorozatban az úgynevezett jégkorong Bajnokok Ligájában. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?