Ismét Gergely nélkül

Pozsony. Kranjban csütörtökön kezdődik a négy napon át tartó 18. Tristar Kupa nemzetközi vízilabdatorna. A szlovák válogatott, amely egy évvel ezelőtt pont nélkül az utolsó, negyedik helyen végzett, ma utazik Szlovéniába. Ondrej Gajdáč vezetőedző legénysége a nyitónapon a nagy esélyes olaszokkal mérkőzik (18.

Pozsony. Kranjban csütörtökön kezdődik a négy napon át tartó 18. Tristar Kupa nemzetközi vízilabdatorna. A szlovák válogatott, amely egy évvel ezelőtt pont nélkül az utolsó, negyedik helyen végzett, ma utazik Szlovéniába. Ondrej Gajdáč vezetőedző legénysége a nyitónapon a nagy esélyes olaszokkal mérkőzik (18.45), majd pénteken a szerbek (18.45), szombaton pedig a franciák ellen játszik (17.30). Vasárnap bonyolítják le a helyosztókat és a döntőt.

A szlovák együttes a múlt héten Kassán készült a seregszemlére, pénteken Gyöngyösön két edzőmeccset is játszott a magyarokkal. „Az Eb-keretből csak Gergely kapus és Palaščák hiányzott, az előbbi a jövő hét elején ad végleges választ, részt vesz-e a június 6-án kezdődő kontinensviadalon vagy sem. A magyar állampolgárságával kapcsolatban egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk, jó lenne minél előbb tiszta vizet önteni a pohárba! Az utóbbi pedig sérülés miatt maradt távol. Gyöngyösön már sokkal jobban játszottunk, mint Komáromban; a gólokat ezúttal sem számoltuk. Gyors egymásutánban négyszer is megmérkőztünk az olimpiai bajnok magyarokkal, egy biztos, sokat tanultunk tőlük. A szlovéniai tornát követően még részt veszünk a Holland Kupán, majd ezután kihirdetem az Eb-re utazó keretet” – nyilatkozta lapunknak Ondrej Gajdáč, aki a következő pólósokat nevezte az Európa-bajnokság színhelyén sorra kerülő kranji tornára: Michal Gogoľa, Michal Hruška–Nagy Sándor, Veszelits Péter, Karol Bačo, Milan Cipov, Gergely Mihály, Jozef Hrošík, Peter Nižný, Gyurcsi Géza, Juraj Zaťovič, Tomáš Brúder, Róbert Kaid, Martin Mravík, Michal Kratochvíl. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?