Ismét 4:1-re kapott ki a DAC

Dunaszerdahely |

<p>Az idei szezonban immár harmadszor szenvedett 4:1-es vereséget a DAC futballcsapata a labdarúgó Corgoň Ligában. A sárga-kékek a 10. fordulóban hazai pályán kaptak ki a nagyszombati Spartaktól.</p>

A DAC–Trnava a bajnokság egyik legpikánsabb derbije, de a bundabotrány kellős közepén nem sokan voltak kíváncsiak rá. Tiszta szerencse, hogy Nagyszombatból eljött 150 drukker, szakadtlan éneklésüknek köszönhetően úgy érezhettük, mintha futballmeccsen lennénk. Azt persze, hogy futballmeccset vagy színielőadást látunk-e, manapság sosem tudhatjuk biztosan, nem véletlenül volt az a leggyakoribb kérdés a lelátón, vajon lesz-e legalább négy gól a meccsen. Lett. Három akár már az első félidőben eshetett volna, ha a nagyszombatiak berúgják minden helyzetüket. A DAC teljesen veszélytelen volt az ellenfél kapujára, egyedül Gašparík beívelései ütötték meg a Corgoň ligás mércét. A nagyszombatiak ezzel szemben viszonylag könnyen kerültek helyzetbe, félóra játék után Hodek egy gyors kontra végén kapásból lőtt a hálóba. A szünetig még két óriási nagyszombati helyzet kimaradt, mintha a Spartak játékosai a kapuval szemben is a jónál is jobb szöget keresték volna... A második félidőben aztán beindult a gólgyártás – előbb Schranz, majd újra Hodek lőtt gólt (ebben a DAC-védelemben keletkező jókora lyukak is segítették őket), majd Gašparík szépített tizenegyesből. A hazai drukkerek (vagy inkább katasztrófaturisták?) rezignáltságát mutatja, hogy alig néhányan tapsolták meg a gólt. A lendültben lévő nagyszombatiak nem álltak le, tíz perccel a lefújás előtt a csereként beállt Poznár is gólt szerzett, s beállította a végeredményt. A nézők már nem is háborogtak, az általános cinizmusba az is beleillett, hogy amikor Antunovics piros lapot kapott, megtapsolták. A DAC harmadszor kapott ki ebben a szezonban 4:1-re, s ez már a hatodik olyan tétmeccse volt, amelyen legalább négy gól esett.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?