II. Mikulásfutás Lúcson

futás
Lúcs |

Szombaton Lúcsra látogat a Mikulás. Érkezése indokolt, ezen a napon a csallóközi településen másodízben rendeznek Mikuláfutást.

A szervezők a helybeli futballpályára várják az érdeklődőket, kicsiket, nagyokat egyaránt. Ami a kellékeket illeti, se zsák, se szán nem kell, csak egy pár futócipő.

„A tavalyi Mikulásfutás sikere, pozitív visszhangja motivált. Ismét belevágtam. Nem klasszikus versenyről van szó, hiszen mozgásra, kikapcsolódásra várjuk az érdeklődőket. A nevezés fél kettőtől zajlik és ingyenes. Délután két órakor kezdünk. Először az ovisok rajtolnak el, ők száz métert teljesítenek. A gyermekek és a felnőttek tíz perccel később vágnak neki az általuk választott távnak, melynek hossza 1 kilométertől 8 kilométerig terjed. A futballpályáról indulunk, Kislúcsot is érintve Gelle előtt fordulunk. Mindenki a felkészültsége függvényében szabadon választhat kilométeradagot. Időt nem mérünk, győzteseket sem hirdetünk. A célba érkezőket egyedi futóéremmel jutalmazzuk. Minden bizonnyal nagy népszerűségnek örvend majd a futókat, kocogókat, gyaloglókat buzdító Mikulás és a Krampusz. A táv egyébként sétálva és futva egyaránt teljesíthető. Ételről, italról a helybeli vállalkozók támogatásának köszönhetően gondoskodtunk. Rendezvényünk sokak számára bemelegítőt jelent a december 9-én zajló hagyományos bősi jótékonysági Mikulásfutásra. Mindenkit szívesen látunk”– tájékoztatta lapunkat, invitálta az eseményre a mozgás szerelmeseit a főszervező-ötletgazda Kún Meton Martina.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?