Idegenben nyert a DAC

Kysucký Lieskovec/Dunaszerdahely. Megszerezte első idegenbeli győzelmét a bennmaradásért küzdő DAC. A sárga-kékek a Kysucký Lieskovec otthonában nyertek, az újonc eddig odahaza veretlennek számított.
KYSUCKÝ LIESKOVEC–DAC 0:2 (0:0). Góllövők: Loj (65. – 11-esből), Ashoubi (90.). Játékvezető: Šipoš, 1000 néző.

Kysucký Lieskovec/Dunaszerdahely. Megszerezte első idegenbeli győzelmét a bennmaradásért küzdő DAC. A sárga-kékek a Kysucký Lieskovec otthonában nyertek, az újonc eddig odahaza veretlennek számított.

KYSUCKÝ LIESKOVEC–DAC 0:2 (0:0). Góllövők: Loj (65. – 11-esből), Ashoubi (90.). Játékvezető: Šipoš, 1000 néző. Kiállítva: M. Timko (65.). Robert Pflug, a csallóköziek osztrák mestere a következő csapatot szerepeltette: Peško–Konečny, Olejník, Loj, M. Timko–Ashoubi, Mohsen, Horochonič (84. Simon), Javad–Zlacký (90. Herczeg), Bognár (83. Buka). A dunaszerdahelyiek bátor játékukkal alaposan meglepték a hazaiakat, végig ők diktálták az iramot.

„Már az első félidőben vezetést szerezhettünk volna, ám helyzeteinket elpuskáztuk. A 65. percben a villámgyors Zlacký tört be a tizenhatoson belülre, Vajda oldalról elkaszálta. A megítélt büntetőt Loj biztosan értékesítette. Röviddel a gól után az egyik hazai csatár egyedül törhetett volna kapura, Marián Timko hátulról elgáncsolta a támadót. Ezért a belépőért jogosan kapott piros lapot. Szerencsére, tíz emberrel sem álltunk be védekezni, továbbra is saját játékunkat nyújtottuk. Mindössze egy komoly lehetősége adódott az ellenfélnek, Peško kapus azonban bravúrosan hárított. A hajrában még a Kysucký Lieskovec hálóőre is előrejött, ezt kihasználva, gyors kontra végén az iráni Ashoubi állította be a végeredményt. Végre tetszetősen és eredményesen futballoztunk, bízom benne, hogy szerdán a Podbrezová otthonában sem okozunk csalódást” – mondta lapunknak František Lunák, a dunaszerdahelyi együttes csapatvezetője. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?