Ibra megy, ha jön Cavani

<p>A PSG-nél valószínűleg őrségváltásra kerül sor a csatár posztján. Mourinho ismét számítana Dider Drogbára.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

A futballpiac legfrissebb átigazolási híreiből válogattunk.

Cavani: csak a pénz?

A Paris Saint-Germain közel áll a 60 millió eurós csatár, Edinson Cavani megszerzéséhez. Aurelio de Laurentiis, a nápolyi klub elnöke már kész tényként kezeli az uruguayi játékos Párizsba szerződését, valamint azt is tudni véli, hogy Cavani érkezése miatt a svéd Zlatan Ibrahimovic önszántából távozik a csapattól.

„Ibrahimovic nem fog egy csapatban játszani Cavanival, a svéd ígéretet kapott a váltás lehetőségére” – nyilatkozta De Laurentiis a Tutto Napolinak. Az átigazolási jóslatokat követően a Napoli első embere kicsit megköszörülte a nyelvét egykori kedvencén, akit véleménye szerint kizárólag a pénz motivált döntése meghozatalakor: „Cavanit csakis a pénz érdekli, ezért igazol Párizsba” – fejezte ki csalódottságát a Cavani megtartása érdekében a csatárnak 6 millió euró fölötti fizetést ajánló De Laurentiis.

Cavani egyébként a francia fővárosban egy év után újra együtt játszhat egykori nápolyi csatártársával, Ezequiel Lavezzivel.

Az ügylet hírére a Manchester City azonnal reagált. Angol lapértesülés szerint Manuel Pellegrini vezetőedző klubja kész ajánlatot tenni a Paris Saint-Germainnek Zlatan Ibrahimovicért.

Jó az öreg a háznál

A Chelsea is megpróbál megegyezni a török Galatasaray csapatával Didier Drogba visszatéréséről. Az elefántcsontparti csatár brit lapértesülések szerint már meg is látogatta egykori edzőjét, José Mourinhót a londoni kékek edzőközpontjában. „Jó példaként szolgálhatna a fiatalabb játékosok számára” – mondta a találka kapcsán Mourinho. A 35 éves Drogba elmondta, hogy el tudná képzelni magát újra a londoniaknál – akár játékosként, akár edzőként, akár más beosztásban. „Szép lenne visszatérni. A Chelsea-nek mindenemet odaadtam, és ugyanezt éreztem a klub részéről is. Londonban otthon érzem magam.”

Drogba bő egy éve, azután távozott a Stamford Bridge-ről, hogy megnyerte a kékekkel a Bajnokok Ligáját. Kína után Törökországba, a Galatasaray-hoz került, ahol gyorsan közönségkedvenc lett. (nso, hatharom.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?