Sport

Hyballa marad a DAC-ban

Dunaszerdahely | A következő szezonban is marad a DAC futballcsapatánál Peter Hyballa vezetőedző – közölte a klub honlapja, és lapunknak a 43 éves tréner is megerősítette a hírt.
Bőd Titanilla

2019. május 23. 13:25

Peter Hyballa a következő szezonban szeretné a DAC-cal megtenni a következő lépést - TASR-felvétel

„Ami az edzői stáb ajánlatait illeti – mindenki marad a klubnál: Peter Hyballa mint vezetőedző, Maik Drzensla mint videóelemző és pályaedző, Admir Kozlic mint pályaedző, Laura Stosno-Krohn mint erőnléti edző, és Martin Raška mint kapusedző” – idézi a klub honlapja Jan van Daele sportigazgató szavait.

„Érkezésemkor 1+1 éves szerződést írtam alá a DAC-cal, és a klub áprilisban jelezte, hogy érvényesíti az opciót. Tárgyaltunk Világi Oszkár klubtulajdonossal és Jan Van Daele sportigazgatóval, akik azt mondták, elégedettek velem, szeretnék, ha folytatnám a munkát, nem mehetek más klubhoz. Voltak megkereséseim más kluboktól, Hollandiából és Görögországból is érdeklődtek irántam, de múlt héten végérvényesen azt mondtam Oszkárnak, maradok, és teljes szívemmel maradok. Hálás vagyok a DAC-nak, hogy tavaly megszólított, amikor nem sok klub érdeklődött irántam, és szeretném megtenni ezzel a klubbal, ezzel a csapattal a következő lépést. A szerződésem így él tovább 2020-ig” – mondta lapunknak Hyballa, akinek az egyik kérője a holland De Graafschap együttese volt.

A német–holland szakvezető irányítása alatt a DAC története legjobb eredményét érte el, a bajnokság második helyén végzett, minden korábbinál több pontot és több győzelmet elérve.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Koleszterin, a csendes gyilkos

Tablók viadala: tardoskeddi győzelem!

Matečná: A termékek 31 százalékánál tapasztaltak kettős minőséget

Átfogó parkolási politika helyett egyelőre két parkoló lehet fizetős

Renault Kadjar: a francia elegancia

Zdeno Chára lett az év hokisa

Legfrissebb galériák
Olvasta már?