Hupian fekete öves mester

Egymást érték a kyokushin karatékák nyári edzőtáborai. A Seishin Karate Klub számára a balatonföldvári bírt nagy jelentőséggel. Hupian Kristína, a klub egyik mestere egyéves felkészülés után fekete övet szerzett. „A danvizsga két részből állt.

Egymást érték a kyokushin karatékák nyári edzőtáborai. A Seishin Karate Klub számára a balatonföldvári bírt nagy jelentőséggel. Hupian Kristína, a klub egyik mestere egyéves felkészülés után fekete övet szerzett. „A danvizsga két részből állt. Előbb a technikai tudásukat és állóképességüket tesztelték közel két és fél órán keresztül, majd következett a küzdelem – tájékoztatott Sensei Markovics János klubelnök, 3. danos mester. – Harminc ellenféllel kellett megküzdenie délután háromtól a tűző napon, ami már önmagában embert próbáló kihívás. Másfél percenként váltakoztak a küzdőtársak, közben tizenöt másodpernyi szünetek voltak. Tina jól bírta a kihívást, igaz akadtak holtpontok, de sikerült túllépni rajtuk.”

Hupian utolsó küzdelmét felkészítőjével, Markovics Jánossal vívta, majd megérdemelten szerezte meg az első dan mesterfokozatot.

Egy héttel korábban a Seishin Karate Klub képviselői Mariánské Lázněban jártak. Markovics János mester oktatta az érdeklődőket, Hupian Kristína, Trenčík Nikolas és Markovics Ádám közreműködésével új edzésmódszereket mutatott be. A szeminárium nagyon tetszett a meghívóknak, szeretnék, ha megismétlődne.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?