Hricov fekete napja

Rimaszombat. Öt év után újra Rimaszombatban a Slovan! Az a Slovan, amely az eddigi összecsapásokon még soha nem nyert Gömörben. A 30. percben egy gyors Slovan-kontrát Masaryk góllal fejezett be – 0:1. Hiába próbálkoztak Piszárék, úgy tűnt, ezen a délutánon el van átkozva számukra a kapu. A 73.

Rimaszombat. Öt év után újra Rimaszombatban a Slovan! Az a Slovan, amely az eddigi összecsapásokon még soha nem nyert Gömörben. A 30. percben egy gyors Slovan-kontrát Masaryk góllal fejezett be – 0:1. Hiába próbálkoztak Piszárék, úgy tűnt, ezen a délutánon el van átkozva számukra a kapu. A 73. percben gyönyörű akció után Hricov egyes-egyedül, senkitől nem zavartatva a kapu mellé lőtt. „Ilyen helyzetet talán nem is lehet kihagyni” – mondta hitetlenkedve a gömöriek trénere, pedig hát ki lehet, mint azt épp a szőke támadó példája mutatta. S mikor lefújták a meccset, a pozsonyiak boldog kemény magja füstfelhőbe borította a pályát. Már rég feloszlott a füst, kiürültek a lelátók, a fiatal Hricov azonban még mindig vigasztalhatatlanul ült a pályán. „Csak én tehetek az egészről” – hajtogatta, hiába próbáltak bele lelket önteni a csapattársak. Mosolyoghattak viszont a vendégek, hisz győzelmükkel feledtették az eperjesi kisiklást. Bár játékuk nem volt igazán meggyőző, a három pont az övék, s mint tudjuk, a végső elszámolásnál csakis ez számít... (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?