Hrbatý és Kučera nélkül

Pozsony. Szlovákia Davis Kupa válogatottja tegnap elutazott az Egyesült Államokba, ahol február 8. és 10. között Oklahoma Cityben megmérkőzik az Egyesült Államok együttesével. Ahogy az várható volt, Dominik Hrbatý és Karel Kučera sérülés miatt nem állhat Miloslav Mečíř kapitány rendelkezésére.

Pozsony. Szlovákia Davis Kupa válogatottja tegnap elutazott az Egyesült Államokba, ahol február 8. és 10. között Oklahoma Cityben megmérkőzik az Egyesült Államok együttesével. Ahogy az várható volt, Dominik Hrbatý és Karel Kučera sérülés miatt nem állhat Miloslav Mečíř kapitány rendelkezésére. Hrbatý bokasérüléssel bajlódik, Kučerának a hátizma nincs rendben. Amióta Szlovákia a Davis Kupa világcsoportjában szerepel, most hiányzik először első és második számú játékosa. Hrbatý 1996 óta megszakítás nélkül szerepelt az együttesben, Kučera már két évvel korábban játszott. Krošlákhoz Oklahoma Cityben csatlakozik Karol Beck és Ladislav Švarc, akik az elmúlt napokban az amerikai kontinensen szerepeltek. „Nem tudjuk, milyen az egészségi állapotuk, az viszont ismeretes, hogy jó formában vannak. A csapat negyedik tagja a Igor Zelenay–Michal Mertiňák kettős közül kerül ki” – mondta Igor Moška, a szövetség főtitkára. Ezek után vitathatatlan, hogy a csapat első számú játékosa a 27 esztendős Ján Krošlák lesz, aki pillanatnyilag a világranglista 271. helyén áll. Ennek ellenére Krošlák mindent elkövet, hogy a maximumot nyújtsa: „Nincs vesztenivalóm, pályafutásom során már játszottam olyan típusú teniszezők ellen, mint Sampras. Igyekezni fogok, hogy teljesítményemmel jó hatással legyek a fiatalokra”.

Az USA csapatának kapitánya Patrick McEnroe a következő játékosokat nevezte az összecsapásra: Pete Sampras (12. a világranglistán), Andy Roddick (17.), James Blake (63.), Todd Martin (80.), Mardy Fish (129.). Miloslav Mečíř kapitány játékosai: Ján Krošlák (271.), Karol Beck (293.), Michal Mertiňák (335.), Ladislav Švarc (344.), Igor Zelenay (718.).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?