Hova tűnt Magyar Imre?

<p>Szinte az egész szabadtéri idény alatt hiányzott a neve a rajtlistákról, majd a győztesek sorából. A sokszoros bajnok Magyar Imre idén hosszú időre eltűnt a honi futóversenyek mezőnyéből. Mi történt vele? Miért hagyta ki az egyik viadalt a másik után? Erről kérdeztem a zsitvabesenyői atlétát.</p>

 

Hova tűnt? Miért nem versenyzett?Nemrég beteg voltam, év közben meg Achilles-ín-sérüléssel bajlódom. Tavasszal még futottam, de mindig fájt a lábam. Nyáron egy-két alkalommal megpróbáltam, ám folyton szúrt a combomban. Kisebb versenyeken ment volna, mégis inkább úgy döntöttem, hogy kikezeltetem magamat. Különböző kúrákra jártam, s úgy néz ki, felépülök. Csak nemrégen egy kicsit meghűltem. Ha meggyógyulok, elkezdhetem az edzést. Rövidesen, napokon belül nekifogok. Felkészül a fedett pályás idényre?Nem. Csak a tavaszi versenyekre. Valamelyik félmaratonira vagy maratonira. Nem hiányzik a futás?Dehogynem. Számomra a mozgás, a futás megengedett dopping, nélküle nehéz léteznem. Az elmúlt hónapokban csak úszni, kerékpározni lehetett, még focizni se. Alig várom, hogy újra futhassak. Az elején nehéz lesz, még izomlázam is lehet, amire egy-két éve nem volt példa. Aztán, ha visszaszerzem az erőnlétemet, akkor már könnyebben fog menni. Mikor látjuk újra a futópályán?Nem tudom. Lehet, hogy januárban, februárban már megpróbálom. Meglátom, hogyan bírja majd a lábam a terhelést. Eddig igazán kíméltem, hiszen csak egyetlen utcai futóversenyen rajtoltam az egész ősszel. Az Érsekújvárhoz közeli Lipovában nyertem meg egy családias hangulatú viadalt. Ez volt az egyetlen futásom hosszú hetek óta.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?