Hosszú Katinka szombaton két döntőben győzött

Szentpétervár |

<p>A Magyarországon az év legjobb női sportolójának választott Hosszú Katinka a pénteki négy elsőség után szombaton két számban diadalmaskodott a szentpétervári hagyományos rövidpályás úszóversenyen, a Szalnyikov Kupán.</p>

A zárónapon a Vasas sportolója - a viadal honlapjának tanúsága szerint - előbb a 400 méteres vegyesúszásban nyert könnyedén 4:27.18 perces idővel, majd a 100 méter vegyes fináléjában bizonyult a legjobbnak 57.89 másodperccel, így összesen hat aranyéremmel zárta a viadalt. 

Pénteken 100 méter pillangón 55.71 másodperces országos csúccsal nyert, s mindenkit maga mögé utasított 50 és 200 méter háton, továbbá 800 méter gyorson is. Verrasztó Dávid, aki az első napon 400 méter vegyesen győzött, szombaton az 1500 méteres gyorsúszásban bronzérmet szerzett 15:03.80 perces teljesítménnyel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?