Hosp mögött is második Zuzulová

Maribor. Veronika Zuzulová másodikként zárta a maribori műlesikló Világkupa-versenyt, s ezzel megismételte múlt heti, csehországi sikerét. A szlovák síelőt tegnap csak az osztrák Nicole Hosp előzte meg.

Nyolc napon belül másodszor örült a pozsonyi lány második helyének a Vk-viadalonReuters-felvételZuzulová Mariborban rendkí?vül nehéz körülmények között is igazolta klasszisát, s a szakági Világkupában feljött a harmadik helyre, míg az összetettben a tizenegyedik. A pozsonyi sportoló másodikként fejezte be a zuhogó esőben rendezett 1. fordulót, s második körben is fantasztikusan siklott, s mindössze 46 századmásodperccel szorult Hosp mögé.

„Nagyon boldog vagyok, a cseh?országi viadal után zsinórban másodszor sikerült másodikként végeznem a Világkupában. Míg Špindleruv Mlýnben teljesen jeges pályán versenyeztünk, ezúttal egészen mások voltak a körülmények. Úgy érzem, most közelebb álltam a győ?zelemhez, mint egy hete. De így is elégedetten távozom Szlovéniából, remélem, hamarosan felállhatok a dobogó legfelső fo?kára” – nyilatkozta Veronika Zuzulová.

A 23 esztendős síelő klasszisát igazolja, hogy utoljára 2006. november 11-én esett ki műlesikló viadalon, azóta a 14 Vk-verseny közül mindössze egyszer nem végzett az első tízben. „Örülök, hogy az utóbbi időben egyre jobb eredményeket érek el. A nyáron keményen dolgoztunk, s ez végre a formámon is megmutatkozik. Eléggé fáradt vagyok, ezért örülök, hogy odahaza kicsit kifújhatom magam” – fejezte be a pozsonyi lány. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?