Horvátországba utazott a DAC

Kalmár

Szerdán a DAC labdarúgócsapata elutazott a horvátországi edzőtáborba, ahol tíz nap alatt három felkészülési mérkőzést játszik a csapat.

Adrián Guľa vezetőedző három kapust és huszonöt mezőnyjátékost vitt magával Umagba. A névsorban ott található a két téli igazolás, Mendez és Niarkhosz, de a csapattal tart a somorjaiak friss erősítése, a Corinthianstól érkezett 20 éves brazil Riquelme, valamint a 19 éves Csóka Bálint, aki az ősszel 16 bajnokin szerepelt Somorján. A keretben nem találni komolyabb hiányzót, de Szolgai Bálint és Máté, valamint Brahim Moumou végül nem utazott a csapattal az Isztriai-félszigetre.

„Horvátországban nagy meccsterhelés vár ránk, egy héten belül három találkozón is pályára lépünk. Az a célunk, hogy minőségi ellenfelekkel találkozzunk és jó pályákon játsszunk. A mérkőzésterhelés mellett természetesen a csapat folyamatos építése is cél” – fogalmazott Guľa indulás előtt a klubhonlapnak.

A sárga-kékek január 28-án, délben az ukrán élvonalbeli Lviv csapatával mérkőznek meg, három nappal később a szlovén Celje, majd február 3-án a szintén szlovén Koper lesz az ellenfelük. Utóbbi mérkőzés már egyben a tavaszi szezonrajt előtti főpróba is lesz Kalmár Zsolték számára.

Érdekes

A DAC kerete

  • Kapusok: Petráš, Ricardo, Veszelinov
  • Mezőnyjátékosok:  Andzouana, Balic, Blackman, Brunetti, Csóka, Davis, Dimun, Fazlagic, Gavrics, Kachút, Kalmár, Káčer, Krstovic, Kružliak, Leginus, Mendez, Muhamedbegovic, Nebyla, Niarkhosz, Pinto, Ramadan, Riquelme, Riszvanisz, Szánthó, Veselovský
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?