Sport

Beismerhette Ronaldo a nemi erőszakot

Új dokumentumok kerültek a Spiegel birtokába az állítólagos nemi erőszak ügyről.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. december 3. 12:03

Cristiano Ronaldo - TASR-felvétel

Az amerikai Kathryn Mayorga azt állítja, hogy Cristiano Ronaldo 2009-ben megerőszakolta őt egy Las Vegas-i szállodában. Ronaldo ezt tagadja, tény viszont, hogy peren kívül nagy összeget fizetett a nőnek azért, hogy a vádakkal ne álljon a nyilvánosság elé.

Spiegel most egy olyan bizalmas dokumentum létezéséről számolt be, amelyből az a következtetés vonható le, hogy Ronaldo elismerte az ügyvédeinek, hogy a nő kinyilvánított ellenkezése ellenére közösült vele. A német lap birtokába került dokumentumokból az is kiderül, hogy egy egész ügyvédcsapat miképpen próbálta meg elhallgattatni Mayorgát.

Kulcsfontosságúnak tűnik egy 27 oldalas kérdőív, amelyet Ronaldo ügyvédei állítottak össze, hogy képet alkossanak arról, mi történt 2009 júniusában a Las Vegas-i szállodában. A közösülésnek meglehetősen részletes leírását tartalmazza a dokumentum, amelyben Ronaldo elismeri, hogy durva volt a szex, a nő zúzódásokat is szerezhetett, és többször kérte, hogy álljon le. A 2009 szeptemberében készült kérdőívnek pár hónappal később megszületett egy módosított verziója, amelyben Ronaldo más válaszokat adott az ügyvédek kérdéseire, például nem ismerte el, hogy Mayorga többször ellenkezett volna - írja a HVG.

2018. október 6. 13:02

VIDEÓ: Ronaldo az őt erőszakkal vádoló nővel bulizott egy klubban
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Három alkotmánybíró-jelöltet választott meg a parlament

Kanada nyerte a tengerentúli derbit, az oroszok a svédeket is legyőzték

Akár két métert is nőhet a világ tengereinek szintje 2100-ra

Konečný az NBÚ új igazgatója

SHMÚ: Emelkedik a Duna felső és középső szakaszának vízszintje

Súlyos baleset történt Kelet-Szlovákiában

Legfrissebb galériák
Olvasta már?