HOLTIDÉNY

Sakálra vadászó nagylégiek
Nagylég. Tóth Barnabás kényszerű kiválásával legeredményesebb játékosuk nélkül folytatják tavasszal a pontok gyűjtését a bajnokaspiráns nagylégiek a dunaszerdahelyi területi bajnokság I. osztályában.

Sakálra vadászó nagylégiek

Nagylég. Tóth Barnabás kényszerű kiválásával legeredményesebb játékosuk nélkül folytatják tavasszal a pontok gyűjtését a bajnokaspiráns nagylégiek a dunaszerdahelyi területi bajnokság I. osztályában. „Barnust, aki ősszel 13 találatot szerzett, a nagymagyari FK gólerős csatárával szeretnénk helyettesíteni. Jó úton halad átigazolásának intézése“ – adta közre a nagylégiek szándékát tisztségviselőjük, Szerencsés Lajos. „Sakál Palival négy évet húztunk le Ausztriában. Szavatartó sportembernek ismertem meg őt. Én is hallottam a rivális felső-csallóköziek elképzeléséről. Ezért rákérdeztem: mi az érintett szándéka. Ő azt válaszolta, hogy továbbra is nálunk folytatja pályafutását. Nincs miről tovább vitáznunk“ – adta meg a csattanós választ Zsigmond Attila, a nagymagyariak játékosedzője. (ái)

Edzőfaló perediek

Pered. Udvaros Péter játékosedző irányításával elkezdte az alapozást a IV. labdarúgóliga (Nyugat-Szlovákia, délkeleti csoport) őszi idényét csak a 15. helyen záró peredi együttes. A korábban Vágsellyén és Nádszegen is megfordult középpályás – ősszel Mocsonokon vendégeskedett – személyében immár harmadik szakvezetőjét (Czuczor József, Kečkéš László) fogyasztja a bennmaradásért küzdő mátyusföldi gárda. Jelentős változások történtek az első felvonásban jóval a várakozáson alulit nyújtó csapat játékoskeretében: Zuzula (Čierny Brod), Nagy (Šaľa), Drieňovský (Zl. Moravce), Mada (Nitra), Luzár (Janíkovce) és Szabó (Horné Saliby) távozott. A Farkasdról visszatért Páldy mellett egyelőre a hidaskürti Nemcsák és Lancz, a bábi Raček, a rišňovcei Bula és a nyitrai Hudec számít új szerzeménynek. Ha a felkészülés alatt bizonyítanak, leigazolják őket. (sz. z.)

Kállay Tamást visszavárják

Csallóközcsütörtök. Fociberkekben köztudott, hogy az új év elején váratlanul edző nélkül maradtak a dunaszerdahelyi területi felsőházban közreműködő csallóközcsütörtökiek, akik értesüléseink szerint csak februárban kezdik el felkészülésüket a tavaszra. „Nem kap?kodjuk el a dolgot. Meg sem fordult a fejünkben, hogy a jelenleg műtét után lábadozó trénerünk, Kállay Tamás helyett mást keressünk. Munká?jával egyébként is elé?gedettek vagyunk. Kivárjuk, míg felépül, utána teljes gőzzel elkezdjük a téli tortúrát. Reméljük, a késedelem nem nyomja rá bélyegét a kollektíva teljesítményére és a visszavágó sorozatban is jó teljesítményekre lesz képes együttesünk” – nyilatkozta a vezetőség álláspontjáról Veréb Tibor, csallóközcsütörtöki focielnök. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?