HOLT IDÉNYBEN

Edzőt cseréltek a nádszegiek
Nádszeg. Január 10-én kezdték el felkészülésüket a tavaszi folytatásra a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában hatodik helyen telelő nádszegiek. „Hetente négy gya??korlás, két előkészületi találkozó szerepel a műsoron.

Edzőt cseréltek a nádszegiek

Nádszeg. Január 10-én kezdték el felkészülésüket a tavaszi folytatásra a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában hatodik helyen telelő nádszegiek. „Hetente négy gya??korlás, két előkészületi találkozó szerepel a műsoron. Az őszi idényben még községünk polgármestere, Juhos Ferenc küldte edzőként csatába a mieinket, a visszavágó sorozatban már egykori játékosunk, Puskás Árpád irányítja trénerként a kollektívát, mely változatlan összetételben folytatja a pontvadászatot“ – tájékoztatta lapunkat a mátyusföldieknél bekövetkezett váltásról Czakó Ferenc, a nádszegi futballszakosztály elnöke. Megtudtuk, az ifiből kiválasztott Farkas Bálintot próbálják beépíteni a felnőttcsapatba. A húszfős keretből átlagban tizenhatan látogatják a gyakorlásokat. Kapusuk, Fatona Géza infuenzával viaskodik, immár másfél hete hiányzik a tréningekről. Szombaton a nádszegiek 1:1-es döntetlent játszottak a bősiekkel. (ái)

Rohamra készül a trónkövetelő

Bodrogszerdahely. A tőketerebesi területi bajnokság I. osztályának második helyéről kezdik a tavaszi idényt a bodrogszerdahelyiek, akik Sirovec István felügyeletével készülnek a csúcsot ostromolni. „Már a tavaszi nyitányon kiderül, képesek leszünk-e lekörözni az éllovast, hiszen éppen a Dvorianky vendégeként rajtolunk el. Egyébként január 14-én kezdtük el a gyakorlásokat, hetente kétszer edzenek a játékosok. Két kerettagunk, Novák Péter és Novák Sándor vendégjátékosként az abaraiakhoz igazolt. A szomotoriaktól Pavol Mičkát szerződtettük, ám további két erősítésként kiszemelt futballistát is tesztelünk. Neveket egyelőre nem említek” – fogalmazott a bodrogszerdahelyiek klubelnöke, Takács József. A Sirovec-legénység szombaton lejátszotta idei első előkészületi találkozóját, melyen 3:1-e győzte le a szomotoriakat. (ái)

Légióstrió a balonyiaknál

Balony. Sereghajtóként is bizakodva, továbbra is Bartalos Zoltán edző felügyeletével készülnek a közelgő futballtavasz nyitányára a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában közreműködő ba?lonyiak. „Január 5-én kezdtük el az edzéseket. A felkészülés menetrendjében heti négy tréning és két edzőmeccs szerepel. A magyarországi Ko?ronczóról hazatért Farkas László, három NB II-es tapasztalatokkal ren?delkező győri futballista is a kerettel gyakorol. Játékengedélyüket a pontvadászat kezdetéig megkapjuk. Egykori gólzsákunk, Johancsik Gábor segítségére is számítunk tavasszal” – nyilatkozta a csilizközieknél bekövetkezett változásokról Matus Frigyes balonyi polgármester-futballtitkár. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?