Holocsi négy szlovák csúcsa

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSNagymegyer. Magabiztosan lett aranyérmes a fiatal vasgyúrók idei versenysorozatában a Nagymegyeri Thermál Súlyemelő- és Erősportok Városi Klubja. Buzgó Lajos klubelnök és főedző védencei az idősebb diákok között mindhárom fordulóban az első helyen végeztek.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Nagymegyer. Magabiztosan lett aranyérmes a fiatal vasgyúrók idei versenysorozatában a Nagymegyeri Thermál Súlyemelő- és Erősportok Városi Klubja. Buzgó Lajos klubelnök és főedző védencei az idősebb diákok között mindhárom fordulóban az első helyen végeztek. A csapatbajnoki arany mellett Juhász Jácint a legjobb fiú, Mihalovics Dalma a legjobb lány súlyemelőnek járó címet is begyűjtötte. A hab a tortán pedig a szintén nagymegyeri Holocsi Krisztián csapatbajnoki döntőben elért négy országos csúcsa, mely a +69 kg-os súlycsoportban született. A 14 éves emelő előbb 118 kg-ra javította a lökés korosztályos szlovák csúcsát, amivel az összetettben 214 kg-os országos rekordot ért el. Aztán a lökés harmadik sorozatában még két kilogrammot rádobott, ezzel 120 kg-ra emelve a csúcsot, az összetettben pedig 216 kg-ra javította a legjobb országos eredményt. A nagymegyerieket a döntőben Németh Róbert, Mihalovics Dalma, Dömény Balázs, Juhász Jácint és Holocsi Krisztián képviselte. (kz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?