Hodosi góleső délutáni villanyfényben

Hodos |

<p>A szemerkélő esőben góleső szemtanúi voltak a nézők Hodosban, ahol a hazaiak a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportja 14. fordulójában letarolták a pont nélkül sereghajtó nádszegieket.</p>

A győztesek tizenkétszer rezegtették meg a gyengécske mátyusföldiek hálóját, mezükben öt találattal Bartal Erik került rivaldafénybe. A támadó korábban Bősön is letette névjegyét, de Lipóton is légióskodott.

„Ami a bajnoki mérkőzéseket illeti, korábban még ifiként lőttem öt gólt, a felnőtteknél ez volt az első öt találatos bajnokim. Örülök az eredményességemnek, melyhez gólpasszaikkal nagyban hozzájárultak a csapattársak. Így volt ez a jókaiak otthonában elért triplám esetében is. Egyébként az utóbbi hetekben, az illésházai párharcunkat leszámítva, beindult a gólgyártás. A nagyabonyiaknak ötöt, a jókaiaknak hatot, a nagymagyariaknak négyet gurítottunk” – ecsetelte őszi nekibuzdulását a támadó, aki versenyben van az őszi gólkirályi címért.

Az illésházaiak mesterlövésze, Anton Barčák 16, a hodosiak gólzsákja 15 találatnál tart. „Természetesen szeretném megelőzni Barčákot, ezért a csallóközcsütörtökiek elleni idegenbeli idényzárón folytatnom kell a gólgyártást. Együttesünk az utóbbi mérkőzéseken jó formában játszik. Jó a hangulat az öltözőben, összekovácsolódott a kollektíva. Elsőséget élvez a csapatdiadal, szeretnénk a második helyet megtartani, szurkolóinkat, támogatóinkat megörvendeztetni. Az évet (is) értékelve elmondhatom: nem bántam meg, hogy a télen Hodosba igazoltam” – latolgatta az esélyeket, summázta a végéhez közeledő esztendőt Bartal Erik.

Egyébként a délutáni hodosi párharc második félidejében már olyan rosszak voltak a látási viszonyok, hogy be kellett kapcsolni a felújított esti világítást, melyet a elmúlt héten vettek birtokukba a hodosiak. „A pálya négy sarkában négy oszlopon eddig egy-egy fényszóró világította meg a játékteret az esti edzéseken, előkészületi mérkőzéseken. A világítástechnika korszerűsítése során mindegyik oszlopra három lámpatest került, 3000 wattos összteljesítménnyel. A meccsellenőr engedélyezte a megvilágítás használatát, így a nézők a góleső mellett további élménnyel gazdagodtak. A jövő év tavaszán egy villanyfényes bajnoki mérkőzést is szeretnénk rendezni pályánkon, melyen kisebb-nagyobb léptékű felújításokkal fokozzuk futballistáink és szurkolóink kényelemérzetét” – elevenítette fel a gólzáporos bajnoki mérkőzést színesítő érdekességet Balódi László, Hodos sportkedvelő polgármestere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?