Hétvégi fociszeletek - Kráľov Brod–Tomášikovo (TB GA I)

<p>Csak az a kérdés, hogy milyen arányban nyernek holnap (17.00) a tavasszal nyolcszor győztes tallósiak (3.) az idényben eddig csak egy pontot szerző és a végeken kullogó újonc királyréviek (13.) otthonában.&nbsp;</p>

Ifj. Kollárik Gyula, királyrévi klubelnök: Tavaszra egy kicsit többet fiatalítottunk, az ősszel felkerült csapatból csak a helybeliek maradtak, mégis jobb eredményekre számítottunk. Szűk a játékoskeretünk, ráadásul egy hete Nagymácsédon kiállították két meghatározó emberünket, Varga Árpád csapatkapitányt és Benes Tibort. Toronyesélyesek a tallósiak, ha ki tudunk állni ellenük, megnehezítjük a helyzetüket. Rémay Csaba, tallósi klubelnök:Versenyben vagyunk a bajnoki címért, ezért Királyrévbe is a három pontért utazunk. Egyelőre még nem erősíthetem meg feljutási szándékunkat. Két sérültünk, Michal Kubínyi és Molnár István nélkül állunk ki, fiatalokkal pótoljuk a keletkezett űrt. Nagyon jó a hangulat a csapatban, kiesőjelölthöz látogatunk, de nem szeretnénk lebecsülni az ellenfelet. Őszi eredmény: Tomášikovo–Kráľov Brod 7:0Tippünk – 0:2 Rövidítésmagyarázat: TB GA I – területi bajnokság, Galánta, I. osztály; TB NZ I – területi bajnokság, Érsekújvár, I. osztály; RB, NYSZ – régióbajnokság, Nyugat-Szlovákia. (jmk, ái, áb) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?