Heti 290 ezer fontot kereshet Kanté a Chelsea-ben, ha marad

Kanté
London |

A Chelsea heti 290 ezer fontos fizetéssel bírná maradásra N'Golo Kantét, aki ezzel a londoni klub legjobban kereső játékosává válna.

Az egyesület arra válaszul ajánlott fizetésemelést a 27 éves világbajnok francia középpályásnak, hogy hírek szerint a Paris Saint-Germain meg akarja szerezni őt – írta a The Times című brit lap.
 
Kanténak ötéves szerződést kínálnak, szezononként 15 millió fontos fizetéssel. Ez kétszerese a játékos eddigi keresetének a klubnál, amelynek jelenlegi legjobban fizetett játékosa Eden Hazard heti 220 ezer fonttal. A The Times úgy tudja, a belga játékos fizetését is kész lenne heti 290 ezer fontra emelni a klubvezetés, ő azonban nemrégiben azt mondta: fontolgatja, hogy eligazol. A Real Madrid és a Barcelona is érdeklődik iránta a hírek szerint. Hazard és honfitársa, a kapus Thibaut Courtois – akit szintén kinézett magának a Real Madrid – a tervek szerint a jövő hét elején tér vissza Londonba, hogy megkezdje az edzéseket.

Kanténak 2021-ig szól a szerződése a Chelsea-nél, a klub nem akarja elengedni, a játékos pedig egyelőre nem is kérte, hogy válthasson. A francia középpályás két éve 30 millió fontért a Leicester City csapatától érkezett a londoni kékekhez. 
 

Az idei oroszországi világbajnokságon Kanté az aranyérmes francia válogatott valamennyi mérkőzésén pályára lépett, és labdaszerzésben felülmúlta az összes csapattársát, akik közül Paul Pogba azt mondta róla: tizenöt tüdeje van. Didier Deschamps szövetségi kapitány Kanté játékát meghatározónak nevezte a diadalban – idézte fel a The Times.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?